Sylvie Lovegood έγραψε:Cleah Weasley έγραψε:Το παραδέχομαι μου αρέσουν κάποια τραγούδια του αλλά το θεωρώ άδικο πως αυτός ένας χαζός ξανθός που μοιάζει με δεκάχρονο και προσπαθεί να τραγουδήσει σαν αγόρι έγινε τόσο διάσημος και τόσο πλούσιος επειδή υπάρχουν μερικά άγουστα κορίτσια που τους αρέσει και τα μίντια που τον προβάλουν συνεχώς ως παιδί θαύμα !!! Ένα χαζοχαρούμενο είναι που το παίζει κάτι το ψώνιο , επίσης θέλει να ασχοληθεί και με την υποκριτική η ψωνάρα !!!!Και το χειρότερο κάνει παρέα με την Μαιλι Σαιρους . Τέλος ο Ντάνιελ είχε πει πως στην αρχή είχε περάσει τον Τζάστιν για κορίτσι , ένας ακόμα λόγος που το λατρεύω αυτό το παιδί
Έχουν ξεπέσει οι διάσημοι για τις πωλήσεις!
Ρε και εγώ το ίδιο νόμιζα με τον Ντάνιελ νόμιζα!Τον είδα στην τηλεόραση να τραγουδάει και λέω "Κι άλλη καινούργια τραγουδίστρια!Αμάν πια!"
Τα μίντια το μόνο που θέλουν είναι χρήμα!Αυτές οι άγουστες ότι καινούργιο βγει αμέσως να το λατρέψουν!Και αυτός βρίσκει τις άγουστες του κόσμου και γίνετε πλούσιος!Και μετά νομίζει ότι είναι και κάτι!Άμα είναι έτσι να βγω και εγώ να τραγουδήσω!
Επείσης δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είναι λίγο καμπούρης...
αλλη βλακεια εχεις να πεις για να δειξεις πως εχεις δικιο? Ακους εκει καμπουρης...πηγαινε στον οφθαλμιατρο να σε βοηθησει με το προβλημα σου... Wink
και ολα αυτα που λετε πως εγινε πλουσιος κτλ απλα τον ακουνε τα περισσοτερα νεανικα κοινα γιατι εχει χαρουμενα τραγουδια και δεν προσπαθουν ολοι να βρουν οτι κακο μπορουν βρουν για να εχουν ακτι να λενε
τι αταλαντος ειδα τι ασχημος...τι αλλο θα πειτε για να ενισχυσετε την γνωμη σας?
Απλα πειτε οτι δεν μου αρεσει σαν τραγουδιστης και τελιωσε μονο λετε πραγματα που ουτε για τον χειροτερο εχθρο σαν δεν λετε...
και φυσικα να ερθει στην Ελλαδα δηλαδη να μην ερθει επειδη δεν αρεσει σε καποιους? Τοτε κανεις σταρ δεν θα εκανε συναυλιες επειδη κανενας δεν ειναι αρεστος σε ολους...