Selina έγραψε:Ωραια τοτε απαιτω με το δικαιωμα του μελους αυτου του φορουμ να μας αποκαλυψεις την ηλικια σου!
από πότε απαιτείς να δείξω προσωπικά δεδομένα ?
ουστ
Selina έγραψε:Ωραια τοτε απαιτω με το δικαιωμα του μελους αυτου του φορουμ να μας αποκαλυψεις την ηλικια σου!
Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
απλοι θνητοι ειμαστε ολοι κι αν σας αρεσει
εγω το παραδεχομαι και δειχνω ανωτεροτητα
εσεις κοροιδευετε τους εαυτους σας
Selina έγραψε:Τι προσωπικα δεδομενα βρε καρμοιρη;;Τοτε που το ξερεις οτι εγω ειμαι 13;;;Μπορει να ειμαι μικροτερη,μεγαλυτερη...
Zacharias Smith έγραψε:Selina έγραψε:Ωραια τοτε απαιτω με το δικαιωμα του μελους αυτου του φορουμ να μας αποκαλυψεις την ηλικια σου!
ουστ
Rose Weasley έγραψε:Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
συμπληρωνω οτι μπορει και ο Διας να εχει μια ανωτεροτητα επειδη τον λενε Δια και ηταν απο παντα θεος αλλα οι υπολοιποι ψευδευστε αγαπητοι μου :
Lazarus_Black έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Selina έγραψε:Ωραια τοτε απαιτω με το δικαιωμα του μελους αυτου του φορουμ να μας αποκαλυψεις την ηλικια σου!
ουστ
Ποσο περηφανο κανεις τον μεγαλο σου αδερφο???
Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
Zacharias Smith έγραψε:Rose Weasley έγραψε:Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
συμπληρωνω οτι μπορει και ο Διας να εχει μια ανωτεροτητα επειδη τον λενε Δια και ηταν απο παντα θεος αλλα οι υπολοιποι ψευδευστε αγαπητοι μου :
εύγε κοπελάρα μου
κουμπαρουλα η πολλη φαντασια βλαπτει!Sylvie Lovegood έγραψε:Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
Εγώ προσωπικά έχω μια μαγική ανωτερότητα ώρες ώρες....Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου!
Άρε ψώνια!Απαιτώ να γίνουν εκλογές!
Rose Weasley έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Rose Weasley έγραψε:Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
εύγε κοπελάρα μου
πεστα γιατι μονο εγω εκανα επανασταση!
Συνχαρητήρια στη επαναστασή σας!κουμπαρουλα η πολλη φαντασια βλαπτει!Sylvie Lovegood έγραψε:Rose Weasley έγραψε:ψωνιααααα ολοι σας!
Εγώ προσωπικά έχω μια μαγική ανωτερότητα ώρες ώρες....Δεν κοροιδεύω τον εαυτό μου!
Άρε ψώνια!Απαιτώ να γίνουν εκλογές!