Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
Φαντασματάκια για δείτε αυτό ^!Έχετε πεθάνει καημένοι...
Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
Sylvie Lovegood έγραψε:Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
Zacharias Smith έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
δεν βλέπεις όλοι νεκροί είμαστε μωλέ μωλέ
Sylvie Lovegood έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
Τώρα σας κυβερνάει ο Άδης!
Zacharias Smith έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
ο Άδης κουκλίτσα μου είναι το δεξί νυχάκι μου
έλεος
Sylvie Lovegood έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Zacharias Smith έγραψε:Sylvie Lovegood έγραψε:Lazarus_Black έγραψε:''Ενα Πρασινο φως καληψε οοολο το topic καθως ενα δυνατο ΜΠΑΜ ακουστηκε και ολοι οι Ιπποτες της Βασιλκης διακτινιστηκαν μακρια απο τα πτωματα των αντιπαλων τους...''
ο Άδης κουκλίτσα μου είναι το δεξί νυχάκι μου
έλεος
Ναι όμως στον κάτω κόσμο κάνει αυτός κουμάντο!Μπορεί να σε κάνει ότι θέλει!