Tom Marvolo Riddle έγραψε:jate έγραψε:Το μσν θα φάει ξύλο σήμερα
Ξες τι; Μάλλον είχες δίκιο χτες
Για ποιο απ'όλα; :P Ή μήπως για όλα; :P
Tom Marvolo Riddle έγραψε:jate έγραψε:Το μσν θα φάει ξύλο σήμερα
Εσύ πες ότι στα δημόσια νοσοκομεία δεν πληρώνεις,αν θέλεις όμως καλύτερη ιατρική περίθαλψη πρέπει αν απς σε ένα ιδιωτικοDan_Liza έγραψε:Κοίτα:
Are you entitled to free health care or do you have to pay for it? What happens in your country if someone does not have any, or does not have enough, health insurance?
jate έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:jate έγραψε:Το μσν θα φάει ξύλο σήμερα
Για ποιο απ'όλα; :P Ή μήπως για όλα; :P
Bellatrix Lestrange έγραψε:Αλήθεια; Τι ωραίααααα!!!
Βασικά είναι 3/4. Οι δύο είναι σίγουροι και οι άλλοι δύο είναι μισοί έτσι και μισοί αλλιώς!
Αλλά θα μάθουμε σε κάτι μήνες! ΥΥΥ
Bellatrix Lestrange έγραψε:Περιμένεις από τα μαθηματικά να σου λύσουν αληθινά προβλήματα της ζωής μας; πσςς
Καλά, σταματάω! Δεν θέλω να πάω εκεί πέρα! Είναι χειρότερα και από την κόλαση! :"(
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ναι και μη με βάζεις να σου ξαναλέω για το καλαμπόκι Τέτοιες προστυχιές εγώ δεν τις λέω :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:May she rest in hell. Amen. πσςς
Και να ξέρεις κάτι ο) Εγώ έλεγα ακόμα και τότε την αλήθεια ο) Ναι; Το ξέρεις ε; ο)
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Θα σε στείλω αν συνεχίσεις Δεν το θέλω αλλά με αναγκάζεις
Bellatrix Lestrange έγραψε:Τις λες και τις παραλές! Αλλά μην τις ξαναπείς γιατί έχεις να κάνεις με ένα (1) μικρό κορίτσι! Ακούς εκεί... είναι πιο πολύπλοκα από εμάς. Τέτοιο πέσιμο δεν έχω ξαναδεί ποτέ σε καμία από όοοοολες τις ζωές μου!
Even better... δεν μπορείς να τα διαβάσεις γιατί δεν έμαθες ανάγνωση Και επειδή ξέρεις πως έχουν πάνω δείγματα DNA από διάφορα άτομαBellatrix Lestrange έγραψε:
Δεν το ξέρω, είσαι ύπουλος. Δεν μπορώ να διαβάσω τα χέρια σου πια και να το καταλάβω!
Bellatrix Lestrange έγραψε:
Όχι, δεν θα το κάνεις αυτό! Μ'αγαπάς σου λέω!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Είναι φυσικό αφού στην προηγούμενη ζωή σου ήταν κατσαρίδα και στην αμέσως προηγούμενη δεν ήσουν καλαμπόκι!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ε βέβαια αν εσύ περιμένεις στο πέσιμο να σου λένε πόσο καλή είσαι Δεν μπορείς να ακούσεις την αλήθεια...
Tom Marvolo Riddle έγραψε:|---| ;
Bellatrix Lestrange έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Είναι φυσικό αφού στην προηγούμενη ζωή σου ήταν κατσαρίδα και στην αμέσως προηγούμενη δεν ήσουν καλαμπόκι!
Καλέ εσύ! Πόσο απιστευτικό κάρμα είχα ως κατσαρίδα και έγινα τόσο θεά σ'αυτήν τη ζωή; Μαλλόν θα ήμουν κατσαρίδα-πυροσβέστης ή κατσαρίδα-ναυαγοσώστρια ή κατσαρίδα-πεντικιουρίστας. Να μου πείς τί νομίζεις! ΥΥΥ
Truth is, everybody is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering forBellatrix Lestrange έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ε βέβαια αν εσύ περιμένεις στο πέσιμο να σου λένε πόσο καλή είσαι Δεν μπορείς να ακούσεις την αλήθεια...
Μπορώ να ακούσω την αλήθεια (-δηλαδή πόσο καλή είμαι), εσύ δεν αντέχεις να την πείς επειδή είσαι κομπλεξικός. ο)
Bellatrix Lestrange έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:|---| ;
|------------------------------------------------------------------------------------------------------------------|
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ήσουν απλά πολύ βαρετή και μίζερη και άσχημη κατσαρίδα αλλά λόγω του Άτμαν που ζει μέσα σου έγινες αυτό που έγινες ο) Στην επόμενη θα εισαι αηδόνι :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Truth is, everybody is going to hurt you. You just gotta find the ones worth suffering for