Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Κι εγώ κοιμόμουν, αλλά είχα ξυπνήσει από τη ζέστη εκείνη την ώρα : Ότι δεν ξέρω αν θες να μάθεις. Εδώ σοκαρίστηκα εγώ με τον εαυτό μου Αν επιμένεις θα σου στείλω πμ. Έχουμε κι ανήλικα εδώ
Αριθμός μηνυμάτων : 346 Ηλικία : 30 Location : Somewhere I Belong Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Never felt like a princess. I used to kill myself in this dress! that is just how things were meant to be....
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.