Μαρία,σπικ οφ γιορλσελφ
Όλοι όμως εδώ μέσα,είμαστε τίγκα στην αυτοπεποίθηση
Maria Lovegood έγραψε:Ποιος σου είπε ότι το έχω ίσιο?Όταν είναι μακρύ,σογυραίνει,όταν είναι κοντό ισιώνει
Μαρία,σπικ οφ γιορλσελφ
Όλοι όμως εδώ μέσα,είμαστε τίγκα στην αυτοπεποίθηση
Rose Weasley έγραψε:αχ θελω κι εγω τετοιο μαλλι
Μαρακι μου κανεις εδω περα δν παραδεχεται την χαρη και την ομορφια του...
Sorazal the Erized έγραψε:Απαγορευονται ποστς που δεν εχουν καποιο μυνημα μεσα pennypreweet.
Καλο θα ηταν να το αποφευγεις!
Dan_Liza έγραψε:Ήθελα να το πω αυτό.EL.J girl έγραψε:Σεβ ο λαος θέλει πλακάκι!
Σεβ, αδυνάτησες ή μου φαίνεται;
Sev έγραψε:Έχω να ανεβάσω φωτό κάτι χρόνια κι ως ένα βαθμό μου έχει λείψει Οπότε πάρτε μερικές, έτσι για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι καινούριες
Στην πρώτη είμαστε με κάποιες Ελληνίδες (από την Αθήνα νομίζω) που πετύχαμε στη Βιέννη. Καλά, είμαστε ρεζίληδες. Δεν θέλω να θυμάμαι τι κάναμε για να τραβήξουμε τη φωτό Ο μεσαίος είμαι...
- Σπόιλερ:
Στις επόμενες δύο είμαι σε ένα μέρος για το οποίο είχα μιλήσει κάποτε πολύ παλιά στην ms_padfoot!!! και τον RemousLoupin. Ίσως να το θυμούνται. Στην Ηγουμενίτσα είναι τραβηγμένες οι φωτό...
- Σπόιλερ:
- Σπόιλερ:
Εδώ είμαστε στο κάστρο στα Ιωάννινα και ποζάρουμε σαν αρχαίο αγάλματα. Είμαι ο δεξιά...
- Σπόιλερ:
Κι εδώ μία στο φροντιστήριο που της έχω αλλάξει τον φωτισμό...
- Σπόιλερ:
Hope you enjoy...
Μα αγαπητή μου κανείς δεν είναι τέλειος!Rose Weasley έγραψε:Παναγιωτης: η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους
Rose Weasley έγραψε:Παναγιωτης: η μετριοφροσυνη ειναι για τους μετριους
τι να πω κι εγω βρε κοριτσια μου που ειτε ισιο ειτε μακρυ , ενα ματσο χαλι ειναι?
Μου θυμιζεις ΠΑΡΑ πολυ καποια απο το σχολειο μου...pennypreweet έγραψε:να μαι και γω...
- Σπόιλερ:
" alt=""/>
α να συστυ9ω και επισημα...
με λενε πεννυ.!!!
Sev έγραψε:Ωραία φωτο πενυ...Dan_Liza έγραψε:Ήθελα να το πω αυτό.EL.J girl έγραψε:Σεβ ο λαος θέλει πλακάκι!
Σεβ, αδυνάτησες ή μου φαίνεται;
Θα το έχετε και το πλακάκι κάποια στιγμή Μην το συζητάς το θέμα των κιλών. Είμαι 1,86 και μόλις 69 κιλά. Λογικό, όμως, όταν κοπανιέσαι ένα τρίωρο της ημέρας στο γυμναστήριο...
ΈβγαλεςEL.J girl έγραψε:
Ναι κοπάνημα στο γυμναστήριο και βλακείες... μια φωτο ομως δν βγαζει να δουμε κι εμεις και νακράξουμεθαυμάσουμε!