Αριθμός μηνυμάτων : 699 Ηλικία : 28 Location : Λεβεντογέννα Κρήτη και άγιος ο Θεός.Το καλοκαίρι,τουλάχιστον.Το Σεπτέμβρη επιστρεφω...στο ''Χόγκουαρτς''!!! Ημερομηνία εγγραφής : 31/01/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: There is no reality other than the one you create for yourself. As the architect of your own reality, it is you who decides your own failure or success. Belief has everything to do with it; if you know you can, you can!Take the microphone and sing the song of your life, the one that you will havw written on your own!
Γιατί εννοείται ότι θα πάμε να το δούμε και θα είναι και διαδικασία...ιεροτελεστίας,να πούμε! Πρέπει λοιπόν,να πάμε με τα σωστά άτομα,για να το απολαύσουμε!!!
Εγώ θα πάω με κολλητή και κολλητό,που,όλως τυχαίως,έχουν και οι δύο τρομερή μανία με το ΗΡ-καμιά βέβαια δε συγκρίνεται με τη δική μου αλλά τεσπα :P
Εσείς;;;
Ποτέ να μη δειλιάσεις,ποτέ μη φοβηθείς γιατί είσαι άξιος Γκρίφιντορ και θαρραλέος μαχητής. Αν όμως μια στιγμή, στα δύσκολα βρεθείς μη κανεις το κοκόρι...να αναμετρηθείς! Το σπαθί του Γκρίφιντορ θα είναι πάντα εκεί βαθιά ας ψάξουμε για του μυστικού το θάρρος στην ψυχή!
You might belong in Gryffindor Where dwell the brave at heart. Their daring, nerve, and chivalry Set Gryffindors apart!
Proud to be a Gryffindor Proud to be a member of Black's Family!
από Μorfin Μarvolo Gaunt Τετ Ιουλ 07, 2010 2:03 am
Εγω θα παω μαλον με ενα κολητο μου που ειναι πορωμενος με το HP και αυτος και ισως να παρουμε και καμια αλλη φιλη μας
Slytherin for life !!Toujours Pur
Μαγκλς και λασποαίματους κλείστε σε στρατόπαιδα συγκέντρωσης ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ
Hissy, hissy, little snakey, Slither on the floor You be good to Morfin Or he'll nail you to the door
Whale, oil, beef, hooked! I swear upon the holy book, The only 'craic' you'll get is a slap in the ear, Whale, oil, beef, hooked! I'll up & burst yer filthy mug, If you draw one more shamrock in me beer!
ααα απο την εκτη ταινια εχω κλεισει συμφωνια να πηγαινω να βλεπω με την μεγαλυτερη αδερφη μου δεν ξετρελενεται οπως εχω για το χπ αλλα τρα που θα εχει στην εβδομη ξανα κραμ θα πεταξει απο την χαρα της
Εγώ το πιο πιθανό είναι να πάω με τις δύο κολλητές μου. Η μία έχει τρελή μανία για τον Η.Ρ -περίπου σαν κι εμένα αλλά λιγότερη- και της άλλης της αρέσει απλά η πλοκή της ταινίας. Σίγουρα φυσικά, θα πάμε και οι τρεις στην πρεμιέρα της ταινίας, στο The Mall της Αθήνας ή στα Village Cinemas(μήπως και πετύχουμε κανέναν περιπλανώμενο ηθοποιό)!!!
Αριθμός μηνυμάτων : 477 Ηλικία : 324 Location : καπου χαμενος στο διαστημα Ημερομηνία εγγραφής : 19/06/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Pureblood Today's thought: οταν εισαι μονη μην κλαψεις....σκεψου πως το φεγγαρι ειναι μονο του και ομως λαμπει
Παιδια να τολμησω να ρωτησω προγνωστικα για¨1 το ποσο κοστισε η ταινια(part 1 & 2) οπως επισης και για τα εσοδα της ταινιας στο συνολο απο τα ολα τα Box Office,απλες ερωτησεις και απλες απαντησεις ψαχνω για γνωμες πιο πολυ,για πειτε πειτε πειτε :P
Edit by Lazarus_Black: Μην γραφεις με χρωματιστη γραμματοσειρα αν δεν υπαρχει λογος..
Αριθμός μηνυμάτων : 346 Ηλικία : 30 Location : Somewhere I Belong Ημερομηνία εγγραφής : 15/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Never felt like a princess. I used to kill myself in this dress! that is just how things were meant to be....
Αριθμός μηνυμάτων : 15673 Ηλικία : 27 Location : Bon Temps Ημερομηνία εγγραφής : 03/05/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Μωρέ ποια ηθική και ποια αξιοπρεπεία....Τα μόνα χαρακτηριστικά που σε καθιστούν άνθρωπο, κατ εμέ, είναι η ειλικρίνεια κι η αυθεντικότητα.
Αριθμός μηνυμάτων : 10829 Ηλικία : 678 Location : Mystic Falls Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: Itʼs not just that she makes him a better person. Damon challenges her, surprises her. He makes her question her life, her beliefs. Damon is either the best thing for her or the worst.