Οχι μονο ασχετο, αλλα και σπαμ
Να καναμε τετοιου ειδους ερωτησεις αλλου;
Gellert έγραψε:Και επεισης θα το εκτιμουσα ιδιατερα αμα κανατε τις προτασεις σας στις Προτασεις των μελων αντι να ανοιγατε τοπικ με ψηφοφορια κιολας.
Selina έγραψε:Κατι ασχετο:Παντα τοσο αυστηρος χωρις ιχνος χαλαρωσης εισαι παντα;;; :
Gellert έγραψε:Οχι μονο ασχετο, αλλα και σπαμ
Witch-King έγραψε:Gellert έγραψε:Και επεισης θα το εκτιμουσα ιδιατερα αμα κανατε τις προτασεις σας στις Προτασεις των μελων αντι να ανοιγατε τοπικ με ψηφοφορια κιολας.
Φιλε δεν θα μου πεις και πως να συμπεριφερθω το ξερω το φορουμ εδω και και καιρο και δεν βλεπω να παραβιασα καποιον κανονισμο και αν σε πειραξε η ψηφοφορια ΚΙΟΛΑΣ μην ψηφιζεις
Dan_Liza έγραψε:Τα σπαμοτόπικ είναι για σπαμ. Το λέει και η ονομασία τους όπως λες. Και περιορίζονται σε 4-5.
Στα 'κανονικά' τόπικ απαγορεύεται το σπαμ όπως ξέρεις καθώς γνωρίζεις το φόρουμ τόσο καλά. :P
Witch-King έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Τα σπαμοτόπικ είναι για σπαμ. Το λέει και η ονομασία τους όπως λες. Και περιορίζονται σε 4-5.
Στα 'κανονικά' τόπικ απαγορεύεται το σπαμ όπως ξέρεις καθώς γνωρίζεις το φόρουμ τόσο καλά. :P
εγω εχω 3 χρονια μελος και βλεπεις ποσα ποστ εχω αρα σιγουρα το γνωριζω..για σενα αμφιβαλλω :
Οχι για εσενα για τον κυριο Admin GellertFoNikos21 έγραψε:Selina έγραψε:Κατι ασχετο:Παντα τοσο αυστηρος χωρις ιχνος χαλαρωσης εισαι παντα;;; :
Aν αναφέρεσαι σε εμένα, δε νομίζω ότι επέδειξα αυστηρότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση. Απλά δήλωσα την αντίθεση μου και με επιχειρήματα, που για μένα τουλάχιστον, έχουν μια βάση