από anthian9 Κυρ Ιουλ 06, 2014 9:31 pm
^Κάπως έτσι
Δει δη χρημάτων, άνδρες Αθηναίοι
Λογικά οι διακοπές μου φέτος θα είναι στην Αθήνα. Κάθε καλοκαίρι κατεβαίνω και φέτος ειδικά που δεν κατάφερα να πάω κατά τη διάρκεια του έτους ούτε μια φορά, μου έλειψε πολύ. Όλοι με λένε τρελή γιατί θέλουν να φύγουν (ή φεύγουν) τρέχοντας από την Αθήνα καλοκαιριάτικα, μα εγώ την αγαπάω αυτή την πόλη κάθε εποχή. Καταρχάς, μένω στην θεία μου (Βάρκιζα) και έχω τόσες παραλίες στα πόδια μου. Δεύτερον, περνάω τέλεια, κάνω meet ups με φίλους μου από δω, με φίλους μου γενικά από το ίντερνετ και εκτός αυτού, η θεία μου είναι ο αγαπημένος μου άνθρωπος στον πλανήτη. Έχει 3 τεράστιες βιβλιοθήκες στο υπέροχα διακοσμημένο σπίτι της και κάθε χρόνο διαβάζω τουλάχιστον 10-15 βιβλία όσο βρίσκομαι εκεί. Ποτέ δε βαριέμαι. Πάντα βρίσκουμε κάτι χρονοβόρο και κουραστικό να κάνουμε (όπως π.χ. να ανακαινίσουμε κάποιο δωμάτιο), με το αποτέλεσμα να μας ανταμείβει. Η Αθήνα πέρα από ζέστη έχει πολύ καλές παραλίες (κάτι που τα Τρίκαλα δεν έχουν) και ένα σωρό πράγματα να κάνεις (κάτι που επίσης τα Τρίκαλα το καλοκαίρι δεν έχουν). Ερημώνει ο τόπος εδώ πέρα, η ζέστη είναι ανυπόφορη και άλλη διέξοδος δεν υπάρχει. Μένουμε εμείς και τα ντουβάρια. Αντιθέτως η Αθήνα έχει πνοή (όχι αέρα, ανθρώπινη
). Κατεβαίνω καλώς εχόντων των πραγμάτων το ερχόμενο Σ/Κ και θα κάτσω τουλάχιστον μια βδομάδα.
Μετά την Αθήνα, άγνωστο τι θα κάνω.
Προσπαθούμε να κλείσουμε 3-4 μερούλες σε κάποιο νησί με την παρέα μου, αλλά ολίγον τι χλωμό το βλέπω. Βέβαια δεν παίρνω κι όρκο. Και πέρυσι τελευταία στιγμή κανονίσαμε και περάσαμε αξέχαστα.
Αν δεν πάω κάπου μαζί τους τελικά, ή θα ανέβω ξανά Θεσσαλονίκη ή θα πάω για λίγο Μεσάγγαλα (παράλιο της Λάρισας). Το δεύτερο εξαρτάται από το πότε θα γυρίσω από Αθήνα. Ναι, περνάω τόσο καλά στην πρωτεύουσα.
Όπως και να χει, μετά τον 15 Αύγουστο θα επιστρέψω μόνιμα Θεσσαλονίκη.
Αυτά! ^_^