edit by multi:μην γράφετε greeklish
edit by jate:Αν δεν σου είναι κόπος μην γράφεις με κεφαλαία..!
MrPotter έγραψε:Τιποτα εκτος απο ενα πραγμα.... Θα ανεφερα περισσοτερο το παρελθον των γονιων του Χαρι.... Γενικως ομως ολα ηταν τελεια.... Και το βασικοτερο ειναι οτι ολα (τα βιβλια) ηταν τελεια "ενωμενα" μεταξυ τους...
danny έγραψε:ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΑΠΟΛΥΤΑ MS PADFOOT!!!ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ROWLING...
Μια απ τα ιδια πιστευω κι εγω καταβαθως danny μου.....γιατι ενα βιβλιο,τερμα τα ψεματα,θα επεφερε μεγαλη χαρα και πολλα χειροκροτηματα απο ορισμενους αλλα και πολλες διαμαρτυριες και κριτικες απο αλλους.....και η Ροουλινγκ θελει να βαδιζει με σιγουρα βηματα......μεγαλη της βλακεια κατα τη γνωμη μου....αλλα μα φοβασαι εχω κανει σχεδια εγω....σκεφτομαι να φτιαξω ενα site που θα μαζευει υπογραφες απ οσους επιθυμουν την εκδοση τετοιων βιβλιων....πιστεψε με,εχω κανει γκαλοπ και ειναι παρα πολλοι αυτοι που θελουν...σιγα σιγα με τον καιρο θα μαζευονται υπογραφες και αμα αρχισει να γινεται δημοφιλες μπορει να πεσει στα ματια της Ροουλινγκ...τοτε ποιος ξερει????Ισως της μπουν ιδεες....ε και μετα θα ανοιξω συζητησεις και θα προσπαθησω να προωθησω την ιδεα οσο μπορω.......και ο θεος βοηθος!!!!Τουλαχιστον δεν θα εχω μεινει με σταυρωμενα τα χερια.......ε και στην τελικη θα φροντησω να γινω μια πραγματικα καλη συγγραφεας..........και να την πεισω εγω προσωπικα!!!!!!!!!!!Τι να πω???????? Razz Razz Razz
ermionaki έγραψε:Ακόμη θα ήθελα ο Χάρι να δώσει στα παιδιά του ονόματα και από τα πεθερικά του, και όχι μόνο ότι ήθελε αυτός (πως και δε πάτησε πόδι η Τζίνι...)!