Παίζω και εγώ. Το άρχισα πριν 4 με 5 χρόνια. Αλλά δεν πηγαίνω πάρα πολλές φορες
Αυτό το παιχνίδι με πόρωσε από την πρώτη στιγμή. αποτέλεσμα. Δεύτερο παιχνίδι ήδη είχα αγοράσει το πρώτο μου όπλο το οποίο είναι ρέπλικα από m16. Βέβαια έχω λίγο θεματάκι γιατί δεν μπορώ να δω από το στόχαστρο. Με εμποδίζει το κράνος. Αργότερα αγόρασα και ένα μικρότερο όπλο για πιο stealth καταστάσεις. Μου βρήκε ένας φίλος μου ένα ion που κέρδισε ένας γνωστός του απο τουρνουα. Ήταν σαν καινούριο και το πήρα μισοτιμής και μαζί και έναν ηλεκτρονικό γεμιστήρα γιατί λόγο ταχύτητας οι κανονικοί δεν προλαβαίνουν να ρίξουν τις σφαίρες μέσα.
To ion , μόνο που αυτό έχει αναβαθμισμένο motherboard και ρίχνει λίγο πιο γρήγορα από το δικό μου
Μετάφραση προς Λάζαρο
Recball - Παιχνίδι που παίζεται σε εξωτερικό πεδίο. μπορεί να είναι σε κάπιο χωράφι με εμπόδια, ή μεσα σε κάποιο δάσος ( το λένε και woodsball )
Speedball - Παιχνίδι που παίζεται σε κατάλληλο πεδίο. Κάτω έχει χλωροτάπιτα και τα εμπόδια είναι φουσκωτά. Είναι πολύ πιο γρήγορο από το recball και οι παίκτες έχουν όπλα που ρίχνουν πολύ πιο γρήγορα από του recball . Μπορούν να ρίξουν μέσο όρο 14 σφαίρες το δευτερόλεπτο.
Milsim - Εδώ είναι κάτι σαν εξομοίωση πολέμου. Οι παίκτες φοράνε παραλλαγές και τα όπλα τους μοιάζουν όσο μπορούν σαν κανονικά. Υπάρχουν ακόμα και ρέπλικες.
Αριθμός μηνυμάτων : 2455 Ηλικία : 29 Location : alex/polis Ημερομηνία εγγραφής : 27/03/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: 'Όταν βαριέμαι πάω στο φαρμακείο και ζητάω τις παστίλιες για τον πόνο του άλλου και λέω πως θα περάσει ο άλλος να τις πληρώσει...
Αριθμός μηνυμάτων : 8962 Ηλικία : 28 Location : Gatlin Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Half-Blood Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
Αριθμός μηνυμάτων : 7030 Ηλικία : 122 Location : your nightmares Ημερομηνία εγγραφής : 09/04/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Muggle born Today's thought: Όλοι εσεις που προσπαθείτε καθημερινά να με βυθίστηκε,συνεχίστε,απλά να θυμ'αστε πως στην ιστορία έμεινε ο Τιτανικός και όχι το παγώβουνο.