Μπράβο παιδάκι μου!Zacharias Smith έγραψε:κατο το γκριφιντορ
Λίγα με τον γιο μου γιατί θα σου ρθει crucio με γαρνιτούρα avada.Dark igku έγραψε:ναι και δεν χρειαζεται να τον υποστηριξεις τωρα γιατι πρωτος μου την μπηκε... εγω ημουν ησυχος...
Μπράβο παιδάκι μου!Zacharias Smith έγραψε:κατο το γκριφιντορ
Λίγα με τον γιο μου γιατί θα σου ρθει crucio με γαρνιτούρα avada.Dark igku έγραψε:ναι και δεν χρειαζεται να τον υποστηριξεις τωρα γιατι πρωτος μου την μπηκε... εγω ημουν ησυχος...
Εσυ του τα 'μαθες;dREAm Girl έγραψε:Μπράβο παιδάκι μου!Zacharias Smith έγραψε:κατο το γκριφιντορ
Zacharias Smith έγραψε:τωρα δεν ειστε?
Αυτά βγαίνουν αυτόματα σε έναν Slytherin.Lily_Evans έγραψε:Εσυ του τα 'μαθες;
Ναι καλό μου!Zacharias Smith έγραψε:κανω τη μαμα περιφανη
Μπράβο το παιδί μου! Έτσι!Zacharias Smith έγραψε:δεν με νοιαζει εγω καλα ειμαι
Λίγα με τον γιο μου γιατί θα σου ρθει crucio με γαρνιτούρα avada.
Dark igku έγραψε:Λίγα με τον γιο μου γιατί θα σου ρθει crucio με γαρνιτούρα avada.
και που εισαι ακομα...τιποτα δεν ειδες μαμακα του ανδρεα... αλλα τωρα καλμαρουμε...
Zacharias Smith έγραψε:σιγα τον κοιτωνα
θες να περιμενεις παλι κανα 20λεπτο να ερθω?
Καλά, κάτσε να μπεις σε κοιτώνα και θα τα πούμε.Dark igku έγραψε:και που εισαι ακομα...τιποτα δεν ειδες μαμακα του ανδρεα... αλλα τωρα καλμαρουμε...
Ρε είσαι σίγουρος πως δεν είμαστε συγγενείς;Zacharias Smith έγραψε:θες να περιμενεις παλι κανα 20λεπτο να ερθω?
dREAm Girl έγραψε:Αυτά βγαίνουν αυτόματα σε έναν Slytherin.Lily_Evans έγραψε:Εσυ του τα 'μαθες;Ναι καλό μου!Zacharias Smith έγραψε:κανω τη μαμα περιφανηΜπράβο το παιδί μου! Έτσι!Zacharias Smith έγραψε:δεν με νοιαζει εγω καλα ειμαι
dREAm Girl έγραψε:Καλά, κάτσε να μπεις σε κοιτώνα και θα τα πούμε.Dark igku έγραψε:και που εισαι ακομα...τιποτα δεν ειδες μαμακα του ανδρεα... αλλα τωρα καλμαρουμε...Ρε είσαι σίγουρος πως δεν είμαστε συγγενείς;Zacharias Smith έγραψε:θες να περιμενεις παλι κανα 20λεπτο να ερθω?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα οπα θα παιχτουνα βρομικα κολπα για να μπω σε κοιτωνα....χμμμμμμμμ...βαλτε τον σε κανα ξεπεσμενο γκριφιντορ