Να 'μαστε εδώ, μετά από δύο συλλαλητήρια.
Εγώ- όπως και κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του- διαφωνώ. Πρώτον, γιατί γεωγραφικά, δεν είναι- νομίζω-
μεγάλο το κομμάτι της Μακεδονίας στο οποίο ανήκουν. Δηλαδή, ξέρω γω, να ονομάζεις τη Πελοπόννησο Σπαρτιατική Δημοκρατία γιατί η τόσο δα Σπάρτη είναι εκεί. Και ο δεύτερος και κυριότερος λόγος για τον οποίο διαφωνώ, είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το αρχαίο μακεδονικό φύλο. Ούτε μια γλώσσα βρε παιδί μου. Τα λεγόμενα "Μακεδονικά" είναι μια καθαρά σλαβική γλώσσα. Με τις μερικές γνώσεις που έχω στα ρωσικά, καταλαβαίνω και διαβάζω λέξεις. Τώρα να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και να λες "Όχι δεν είμαι Σλάβος, είμαι "Μακεδόνας"" πόσο μπιπ πρέπει να είσαι?
Δεν είμαι "προκατειλημμένη" με άλλους λαούς και είμαι αρκετά ανεκτικήσε κάποια θέματα, αλλά μα τη Παναγία, με τους Σκοπιανούς θα κάνω γενοκτονία
. Κάνουν τέτοια προπαγάνδα, που αν δεν το ξέρετε εμείς δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε Τούρκοι και Αλβανοί. Έχουμε και περισσότερο σλαβικό αίμα από ότι αυτοί. Έχουν πάρει ο,τί έγγραφο έχουν βρει, έχουν μάθει πως γράφεται η ελληνική Μακεδονία στα ελληνικά και μόλις το δουν, τσουπ, "Να 'μαστε. Είμαστε valid. Δώστε μας προσοχή." Έχουν βρει και οποιονδήποτε τυχαίο και ο,τί έχουν πει για τη Μακεδονία "Όχι, για τη δικιά μας λέει". Τα πολλά, ακριβά και επιβλητικά αγάλματα τα έχετε δει? Περισσότερα από εμάς έχουν που να απεικονίζουν είτε τον Μέγα Αλέξανδρο είτε κάποια άλλη σπουδαία φιγούρα της εποχής. Καλά, εμείς είμαστε μπροστά και έχουμε τον Φύλαξ. Πόσο χάλια είναι η κατάσταση? Ανοίξτε ξε δική σας ευθύνη και να πάρετε χαπάκια για τη πίεση.
Όσοι διαφωνούν με την αλλαγή της ονομασίας είναι φασίστες και ακροδεξιοί σύμφωνα με τη κυβέρνηση... Καλά είπε ο Μίκης πως φτάσαμε στο σημείο να απολογούμαστε για τον πατριωτισμό μας.
Θα νικήσουμε σε αυτό τον "αγώνα"? Εννοείται πως όχι...γιατί Αμέρικα. Μέχρι και με τον Ερντογάν αδέρφια έγιναν. Και ποιός να μας δώσει σημασία, αφού όλοι, μα όλοι οι ξένοι είναι σε φάση "They have bigger problems. Pay debts"
Εγώ λέω να γίνουμε περίπου όπως παλιά. Να δώσουμε τα νησιά στους Τούρκους, να ενωθούν οι "δύο" Μακεδονίες, να δώσουμε πίσω τα 7νησα στους Βρετανούς, Κυκλάδες και Κρήτη ουδέτερη ζώνη και μετά Ήπειρος, Θεσσαλία, Αττική, υπόλοιπη Στερεά και Πελοπόννησος ανεξάρτητες μεταξύ τους.
Χάστανγκ Μεταμεσονύχτιες σκέψεις.
Χάστανγκ Προσπάθησα να μιλήσω σαν άνθρωπος με ένα τύπο στο ινστα αλλά προφανώς δεν διάβαζε τα κατεβατά που έγραφα.
Χάστανγκ Tl; Dr το έκανα και εδώ