Είπα ότι ο Μαραντόνα είναι καλός προπονητής αλίμονο αν κατάλαβες κανείς το σύστημα που παίζαμε, αλλά μην μου λέτε για Αγκουέρο ξέρω καλύτερα γιατί είμαι και Ατλέτικο το παιδί φέτος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του
Φέτος ο Ιγκουάιν ήταν καλύτερος δηλαδή πως να το κάνουμε με το ζόρι Αγκουέρο ? Άσε που ο Αγκουέρο ο Μέσσι και 2-3 άλλοι στην Αργεντινή τα ξίνουν Από τον Μιλίτο όχι δεν είναι καλύτερος αλλά από τον Τέβεζ είναι
Αριθμός μηνυμάτων : 30733 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
Παιδιά όσο το χάρηκα το 4-0 που πέτυχε η Γερμάνία στην Αργεντινή του Μαραντόνα και του Μέσι δε χάρηκα τίποτα άλλο στο μουντιάλ! Πήρε και ο αδερφός μου βουβουζέλα :P
Mr. Darcy: Do you talk, as a rule, while dancing? Elizabeth Bennet: No... No, I prefer to be unsociable and taciturn... Makes it all so much more enjoyable, don't you think?
Proud member of Black's family. Proud to be a Gryffindor. Proud to be in love with Sirius Black till the day I die!
Padfoot's memories of old good days:
Snape: 10 points from Gryffindor. Sirius: Yeah, right... Snape: I'm serious, Black. Sirius: Υou wish you were!