λοιπόν αίθουσα μονομαχιών
Χρησιμοποιούμε όλα τα ξόρκια
όταν δεν έχουμε ραβδί δεν μπορούμε να κάνουμε ξόρκια
όποιοι κάνουν μονομαχίες μπορούν να κάνουν εξάσκηση ή να στοιχηματίζουν πόντους μάχης (σας δίνονται 50 στον καθένα που εγγράφεται).αυτούς τους εξαργυρώνεται στο "μαγαζί" "αγοράζοντας" σκουπόξυλα(στον αέρα αποφεύγεται καλύτερα τα ξόρκια[αντί να αποφύγετε τα ξόρκια του άλλου 3 φορές ανά μάχη(όποια 3 διαλέξετε) σας προσθέτεται άλλη μια αποφυγή με κάθε μοντέλο σκούπας]),ραβδιά(όταν στοιχηματίζετε το δικό σας και το χάνετε),ή μαγικά πλάσματα(για να πολεμήσουν[παράφρονες,δράκοι κ.α.]για να απασχολούν τον αντίπαλο[μπόγκαρτς κ.α.]ή για να σας θεραπεύσουν[ξωτικά,καλικάντζαρους κ.α.)
όποτε έχω κέφι θα οργανώνω διαγωνισμούς με έπαθλο πολλούς πόντους μάχης και/ή εξοπλισμό(όχι πλάσματα)
1.Στους διαγωνισμούς θα παίζουν συγκεκριμένα (επιλεγμένα από εμένα)ξόρκια και πλάσματα στον καθένα.
2.Το "μαγαζί είναι σε ένα άλλο μου τόπικ.
3.Στους διαγωνισμούς ΔΕΝ επιτρέπονται οι ασυγχώρητες(στις μάχες μεταξύ σας αποφασίστε το εσείς).
4.Μόνο 2 ξόρκια ανά ποστ.
5.Προσοχή σε κάθε μάχη το πλάσμα σας μπορεί να σκοτωθεί.
6.Αν σκοτωθείτε σε μάχη ξεκινάτε πάλι από το λέβελ 1.
Πίνακας λέβελ
1.Στα 25 exp
2.Στα 100 exp
3.Στα 200 exp
Μετά τα προηγούμενο Χ2
Πίνακας exp
αν αντιμετωπίσετε:
-4 και κάτω δεν γίνεται παρά μόνο εξάσκηση που δεν παίρνετε τίποτα
-3λέβελ 2exp
-2λέβελ 5exp
-1λέβελ 10exp
ίσο λέβελ 25exp
+1 35exp
+2 50exp
+3 100exp
+4 και πάνω δεν γίνεται παρά μόνο εξάσκηση που δεν παίρνετε τίποτα
Χρησιμοποιούμε όλα τα ξόρκια
όταν δεν έχουμε ραβδί δεν μπορούμε να κάνουμε ξόρκια
όποιοι κάνουν μονομαχίες μπορούν να κάνουν εξάσκηση ή να στοιχηματίζουν πόντους μάχης (σας δίνονται 50 στον καθένα που εγγράφεται).αυτούς τους εξαργυρώνεται στο "μαγαζί" "αγοράζοντας" σκουπόξυλα(στον αέρα αποφεύγεται καλύτερα τα ξόρκια[αντί να αποφύγετε τα ξόρκια του άλλου 3 φορές ανά μάχη(όποια 3 διαλέξετε) σας προσθέτεται άλλη μια αποφυγή με κάθε μοντέλο σκούπας]),ραβδιά(όταν στοιχηματίζετε το δικό σας και το χάνετε),ή μαγικά πλάσματα(για να πολεμήσουν[παράφρονες,δράκοι κ.α.]για να απασχολούν τον αντίπαλο[μπόγκαρτς κ.α.]ή για να σας θεραπεύσουν[ξωτικά,καλικάντζαρους κ.α.)
όποτε έχω κέφι θα οργανώνω διαγωνισμούς με έπαθλο πολλούς πόντους μάχης και/ή εξοπλισμό(όχι πλάσματα)
1.Στους διαγωνισμούς θα παίζουν συγκεκριμένα (επιλεγμένα από εμένα)ξόρκια και πλάσματα στον καθένα.
2.Το "μαγαζί είναι σε ένα άλλο μου τόπικ.
3.Στους διαγωνισμούς ΔΕΝ επιτρέπονται οι ασυγχώρητες(στις μάχες μεταξύ σας αποφασίστε το εσείς).
4.Μόνο 2 ξόρκια ανά ποστ.
5.Προσοχή σε κάθε μάχη το πλάσμα σας μπορεί να σκοτωθεί.
6.Αν σκοτωθείτε σε μάχη ξεκινάτε πάλι από το λέβελ 1.
Πίνακας λέβελ
1.Στα 25 exp
2.Στα 100 exp
3.Στα 200 exp
Μετά τα προηγούμενο Χ2
Πίνακας exp
αν αντιμετωπίσετε:
-4 και κάτω δεν γίνεται παρά μόνο εξάσκηση που δεν παίρνετε τίποτα
-3λέβελ 2exp
-2λέβελ 5exp
-1λέβελ 10exp
ίσο λέβελ 25exp