Μην το αρνηθειτε ολοι εχουν :P
To απολυτο εμπορικο κεντρο του Χαρι Ποτερ:κουκλες,σεντονια,πετσετες,μαξιλαρια,παιχνιδια,ταινιες,επιτραπεζια,μολυβια,στυλο,ξυστρες,αφισες κ.λ.π
:
Ε σιγα :Pelliza έγραψε:Oριστε εχεις^ :P
elliza έγραψε:,ενα ραβδι και πιονια απο μαγικο σκακι που ειχα παρει απο ενα περιοδικο Χαρι Ποτερ
Έπεσες σε συλλέκτη. :elliza έγραψε:Λοιπον για πειτε εκτος απο τα βιβλια τι αλλο προιον Χαρι Ποτερ εχετε σπιτι σας...
Μην το αρνηθειτε ολοι εχουν :P
To απολυτο εμπορικο κεντρο του Χαρι Ποτερ:κουκλες,σεντονια,πετσετες,μαξιλαρια,παιχνιδια,ταινιες,επιτραπεζια,μολυβια,στυλο,ξυστρες,αφισες κ.λ.π
:
Υπάρχει ένα μαζαγί στο mall που πουλάει συλλεκτικά αντικείμενα.:Zacharias Smith έγραψε:απο που το πηρες αυτο?
γιατι εγω να μην ξερω τιποτα?
SiMoS έγραψε:Υπάρχει ένα μαζαγί στο mall που πουλάει συλλεκτικά αντικείμενα.:Zacharias Smith έγραψε:απο που το πηρες αυτο?
Lazarus_Black έγραψε:Εγω δεν εχω τιποτα αλλα σε λιγο θα παρω το βιβλιο Quidditch Through The Centuries απο 1 βιβλιοπωλειο στην γειτονια μου...
Δε θυμάμαι που ακριβώς βρίσκεται. Είχα πάει πριν 2 χρόνια. :FLEUR258 έγραψε:SiMoS έγραψε:Υπάρχει ένα μαζαγί στο mall που πουλάει συλλεκτικά αντικείμενα.:Zacharias Smith έγραψε:απο που το πηρες αυτο?
Που ακριβως βρισκεται και δεν το εχω δει εγω?
Εγω εχω αφισες,αλμπουμ με αυτοκολιτα ,τα παιχνιδια 4,5 : ,και ραβδια<3...αλλα τα περισσοτερα τα εχω φτακει εγω :