Είναι πολύ απλό. Αποθηκεύεις την εικόνα που βρήκες στο Ίντερνετ στον υπολογιστή σου. Πηγαίνεις Profile - Άβαταρ - Μεταφορά Άβαταρ από τον υπολογιστή σας - αναζήτηση - επιλέγετε την εικόνα από τον υπολογιστή σας που θέλετε - Υποβολή και είστε έτοιμοι!
2.Πώς βάζω εικόνα στην υπογραφή μου;
Υπάρχουν διάφοροι τρόποι.
a) Ανεβάζετε μια εικόνα του υπολογιστή σας στο imageshack, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:
-Κάνετε κλικ στο κουτάκι που λέει browse.
-Επιλέγετε την εικόνα που θέλετε από τον υπολογιστή σας.
-Πατάτε UPLOAD NOW.
-Κάντε υπομονή καθόσο φορτώνει.
-Πηγαίνετε Profile - Υπογραφή και γράφετε [*img][/*img] αφαιρώντας τα αστεράκια.
- Τέλος, επιστρέψτε ξανά στο παράθυρο του ιmageshack. Αντιγράψτε το Direct link της εικόνας σας, [*img]εδώ[/*img] στην υπογραφή σας!
b)Αναζητήστε μια εικόνα της αρέσκειάς σας στο Photobucket.
-Πατήστε πάνω στην εικόνα που σας αρέσει.
-Αντιγράψτε στην υπογραφή σας τον ΙMG Code της, που βρίσκεται κάτω αριστερά! Έτοιμοι!
3.Σε ποια άλλα site μπορώ να βρω εικόνες;
Στο WeHeartIt.
Στο DeviantArt.
Στο γνωστό σε όλους google.
Στο Flickr.
Στο Glitter-Graphics ιδιαίτερα για κινούμενες εικόνες.
Αν θέλετε κάποιες από τις εικόνες που θα βρείτε σε ένα από αυτά τα site για άβαταρ, απλά αποθηκεύετε την εικόνα και ακολουθείτε τα βήματα τις ερώτησης 1.
c)Αν πάλι θέλετε για υπογραφή, κάνετε δεξί κλικ - αντιγραφή τοποθεσίας εικόνας (για mozilla firefox), δεξί κλικ-Αντιγραφή διεύθυνσης URL εικόνας (για GooGle Chrome) ή για Internet Explorer , δεξί κλικ- ιδιότητες εικόνας - αντιγράφετε το URL της εικόνας. Έπειτα profile-υπογραφή-αντιγράφετε το αντίστοιχο URL ανάμεσα στα [*img]*εδώ βάζετε το url*[/*img] αφαιρώντας τα αστεράκια.
4.Κι αν δεν εμφανίζεται η υπογραφή μου τι κάνω;
Το πιο πιθανό σενάριο είναι το εξής:
Πηγαίνετε Prοfile - Επιλογές - Να προσαρτάται πάντα η υπογραφή μου - Ναι - Υποβολή
Και θα εμφανιστεί στο επόμενο ποστ σας!
5.Αν από την άλλη δεν εμφανίζεται η εικόνα μου;
Τσεκάρετε αν το Direct Link της, είναι σωστό.
Μήπως πάλι ξεχάσατε να βγάλετε τα αστεράκια;
6.Δεν ξέρω ποια εικόνα να διαλέξω ή ακόμη αντιμετωπίζω προβλήματα να την κάνω να εμφανιστεί!
Μην πανικοβάλλεστε. Αν δεν μπορείτε να διαλέξετε τι σας ταιριάζει, μπορείτε να συμβουλευτείτε την Υπηρεσία Μεταμορφώσεων του φόρουμ μας και οι Διαχειριστές/Συντονιστές να σας βοηθήσουν να διαλέξετε!
Αν πάλι αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με τις εικόνες ή την υπογραφή και το άβαταρ σας, επικοινωνήστε με έναν από τους Διαχειριστές για να σας λύσουν το πρόβλημα αμέσως!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την anthian9 στις Κυρ Μάης 01, 2011 2:06 pm, 1 φορά