- Σπόιλερ:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Black Rock Hermione στις Πεμ Ιουν 17, 2010 2:20 am, 1 φορά
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Αχ ξέρω είμαι πάρα πολύ κακός αλλά ας της κόψει κάποιος τα μάγουλα, δεν μπορώ να τα βλέπω :
Εγώ νομίζω πως ήταν και χαζή και υποκρίτρια, χαζή γιατί δεν ήταν έξυπνη( : ) και υποκρίτρια γιατί δεν αγαπούσε τον Ρόννι, ήθελε μόνο να τον τρέχει στο κάστρο για να δουν ότι έχει γκόμενο :
Σωστόοοος!RemousLoupin έγραψε:Βασικά η Λάβεντερ ήταν ο χαρακτήρας που απλά υπήρχε στο βιβλίο για να έχεις κάποιον ηλίθιο να αντιπαθείς :P
Cassandra Black έγραψε:Βασικά ήταν το είδος γυναίκας/κοπέλας που σιχαίνομαι περισσότερο: χαζογκόμενα. Αν ήταν Μαγκλ θα είχε παντού μαζί της το Κοσμοπόλιταν, το σκυλάκι της και τον Ρον σαν αποσκευή
Katie Bell έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Αχ ξέρω είμαι πάρα πολύ κακός αλλά ας της κόψει κάποιος τα μάγουλα, δεν μπορώ να τα βλέπω :
Εγώ νομίζω πως ήταν και χαζή και υποκρίτρια, χαζή γιατί δεν ήταν έξυπνη( : ) και υποκρίτρια γιατί δεν αγαπούσε τον Ρόννι, ήθελε μόνο να τον τρέχει στο κάστρο για να δουν ότι έχει γκόμενο :
Συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!!!
Χαζη εως εκει που δεν φτανει.Αλλα και πονηρη γιατι μολις ο Ρον εγεινε εστω λιγο διασημος (λογου κουιντιτς) ετρεξε να τουν τη πεσει.Το χαΪβανι!!!!!
Maria Lovegood έγραψε:Άντα,η Λάβεντερ γλυκοκοίταζε το Ρον από τότε που έγιναν γνωστά τα γεγονότα του Υποργείου και ο πατέρας του Ρον ανέβηκε στο Υπουργείο.Είναι εκμεταλεύτρα :
Maria Lovegood έγραψε:Άντα,η Λάβεντερ γλυκοκοίταζε το Ρον από τότε που έγιναν γνωστά τα γεγονότα του Υποργείου και ο πατέρας του Ρον ανέβηκε στο Υπουργείο.Είναι εκμεταλεύτρια :