το είδα σήμερα, πριν λίγο γύρισα.
Epic FAIL.
Καταρχάς ο κινηματογράφος ήταν φίσκα. Κι αυτοί οι ηλίθιοι δεν μπορούσαν να το βάλουν και στις δύο αίθουσες! Ήμασταν συνολικά 6 άτομα απ' την παρέα και οι 2 ήμασταν αγκαλίτσα.
: Εγώ με την Κατερίνα με το που βλέπουμε πρώτο πλάνο Έντουαρντ, αρχίσαμε να κάνουμε πως ξερνάμε στο ποπκόρν μας και οι άλλες γελούσαν.
: Επιμένω πως ο Έντουαρντ έχει αυτό το υπερβολικά-τέλειος-δεν κάνω λάθη- σ'αγαπάω Μπέλλα-fake thing που με κάνει να τον απεχθάνομαι. Σε αυτή την ταινία παραέγινε το κακό. Ήταν πολύ (n)emo.
"Θα σε προστατεύσω", "Ας πεθάνω", "Κάτω τα κουλά σου" και οοόλα αυτά τα κλασικά. Ξαφνικά άρχισε να γυαλίζει στον ήλιο και εμείς αρχίσαμε τα σχόλια για νεραϊδούλες που κάνουν *spraklesparkle* και δεν ξέρω πως αλλά θυμηθήκαμε την οικογένεια κλικλίκου από την ψηφιακή τηλεόραση και αρχίσαμε πάλι να γελάμε. Το βιβλίο το κάνανε κουλουβάχατα , βάλανε την Μπέλλα να χαρακώνεται με αυτή την πέτρα στο τέλος και να βγάζει και αίμα, οι σκηνές ήταν ανάκατες, ξεκινούσε με το τέλος, η Μπέλλα ήξερε εξαρχής ότι θα μείνει με τον Έντουαρντ, η αποκάλυψη ότι τους κηνυγάει η Βικτώρια έγινε σε άκυρο μέρος, γενικά το βιβλίο...το κάνανε σκετο bullshit. (όχι ότι δεν ήταν από μόνο του, but...
) Λέγαμε κάτι κουλά όλη την ώρα όπως "Κάτσε κάτω, θα σε κάνω να λάμπεις με το μαγικό ραβδί μου!
", ο Έντουαρντ φιλούσε την Μπέλλα στο κρεβάτι εγώ έλεγα "Suck her blood motherf*cking gay.
" , σε κάποια φάση που γκάζωνε ο Έντουαρντ για να φύγει λέ ω εγώ "Άτσα ρε μεγάλε με την Βόλβο, ούτε BMW να είχες.
" και άρχισε να γελάει όλη η αίθουσα. :P Στο μεταξύ οι μισές είχανε μείνει έτσι -> *
* DAZZLED και εμείς σχεδιάζαμε πως θα κάνουμε την ζωγραφία με τα ματάκια αλά καρδούλα.
: Μια φίλη μου στις σκηνές τις "τρομαχτικές" έκλεινε τα μάτια να μη δει το FAKE πράγμα που έμενε όταν τους έκοβαν, κάτι σαν κρύσταλλο βοημίας ήταν, ούτε καν μάρμαρο, wtf people, was that scary?
Μου ήρθε η παρόρμηση να την χαστουκίσω.
Τίγκα στο γλωσσόφιλο, η μουσική δεν μου άρεσε τόσο όσο της προηγούμενης ταινίας... Το μόνο που μου άρεσε ήταν η σκηνή της μάχης, γιατί επιτέλους είχες κάτι να ΔΕΙΣ. :P Λίγο πριν τελειώσει, εκεί που ο Φέλιξ σκότωνε την Μπρι, δείχνει μαύρη οθόνη για να αλλάξει σκηνή και εμείς ήμασταν κάπως έτσι:
Κατερίνα: "Τελειώσε! Oh YEEES!
"
*ξεκινάει η τελευταία σκηνή..."
Ανθή: " Δεν τελείωσε! Oh SHIT.
"
Η Μπέλλα πολύ slutty και σεξομανής. Ο Έντουαρντ ιμο. Ο Τζέϊκομπ νευράκιας. Ο Τζάσπερ ήταν πολύ καλός.
Αλλά σε γενικές γραμμές... fail. Το βιβλίο το καταστρέψανε, πραγματικά. Μου φάνηκε πολύ.. ελλειπής. Δεν μου άρεσε.
I'm here to welcome me to the ANTI-FAN Club!
: