από ΑΦΡΟ Κυρ Μάης 09, 2010 6:13 pm
Kαταρχην το καψιμο της τραπεζας ηταν εγκληματικο.
Ενα προβοκατορικο,δολοφονικο χτυπημα,το οποιο πιστευω πως ηταν υποκινουμενο και όχι τυχαιο.Πιστευω πως αυτοι που εριξαν τη μολοτοφ γνωριζαν πολύ καλα ότι υπηρχαν ανθρωποι μεσα.Ολοι αισθανομαστε αποτροπιασμο και θλιψη γι αυτή τη τραγικη συνεπεια.
Επειδη η μητερα μου περνουσε από κατω την ωρα που πηδουσαν από τα μπαλκονια,κανενας διαδηλωτης δε φωναξε αστους να καουν,κανενας δεν εμποδισε τα πυροσβεστικα να περασουν.Μην ακουτε τι λενε οι επαγγελματιες προβοκατορες που διαμορφωνουν όπως θελουν τη κοινη γνωμη στις τηλεορασεις.
Ημουν και εγω στη πορεια,στα μπλοκ πισω από τους φοιτητες και θελω να τονισω ότι τοσο κοσμο(μαθητες,φοιτητες,εργαζομενους)δεν εχω ξαναδει σε πορεια.Ηταν φοβερο να βλεπεις ατομα που δεν ειχαν ξανακατεβει σε διαδηλωση να διαμαρτυρονται με τοσο ζηλο.Ο κοσμος ξυπνησε…
Το κρατος φυσικα και φοβηθηκε και εδώ πια μιλαμε για οργανωμενο σχεδιο καταστολης(φυσικα δεν αναφερθηκε τιποτα στη τβ)Με το που ξεκινησε η πορεια από το πεδιο του αρεως τα ματ εμφανιστηκαν στα πλαινα του κοσμου και πυρπολησαν με απειρα χημικα,αντισφυξιογονα και κροτιδες μεσα στα μπλογκ για να διαλησουν τη πορεια.Αν οι ελαχιστοι μπαχαλοι που πετουσαν καφασια στα ματ δικαιολογουν τους αστυνομικους που πετουσαν τα αντισφυξιογονα μεσα στα περιφρουρημενα μπλοκ,τοτε τι να πω?Σε κάθε στενο οι διαδηλωτες δεχονταν επιθεση από χημικα,με αποτελεσμα η μεγαλειωδης πορεια να διαλυθει σε αρκετα σημεια.Στη συνεχεια μεγαλες μαζες διαδηλωτων εφτασαν από διαφορετικους δρομους στο συνταγμα.Κανεις δε φοβηθηκε,ολοι συγκενρωθηκαν στη πλατεια.Ο κοσμος φωναζε ασταματητα συνθηματα,τα ματ εμποδιζαν τη πορεια να συνεχισει ώστε να καταληξει στο Πανεπιστημιο.Διμοιριες εμφανιστηκαν,εσπρωχναν το πληθος στα γυρω στενα και μετα αρχισαν τα κορναρισματα…Ομαδες μοτοσυκλετιστων εμφανιστηκαν,εμπαιναν μεσα στο πληθος για να το διαλυσουν.Εδερναν με γκλοπ οσους (40ηδες-50ηδες)τους εμποδιζαν,εριχναν κροτιδες.
Η κυβερνηση φοβηθηκε και χτυπησε τους χιλιαδες που απαιτουσαν το δικιο τους…το μηνυμα ωστοσο νομιζω ότι δοθηκε
Αυτά τα γεγονοτα αποτελουν τρανο παραδειγμα της κρατικης τρομοκρατιας.Τα συμπερασματα δικα σας…