Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ρέα... το γιασεμι μου σε περιμένει :
Στο 'χω ξαναπεί, θα με δεις καμιά μέρα μπροστά σου και θα τρέχεις να ξεφύγεις.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ρέα... το γιασεμι μου σε περιμένει :
dREAm Girl έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ρέα... το γιασεμι μου σε περιμένει :
Τα γιασεμί τα σπάει.Dan_Liza έγραψε:Το γιασεμί μου θυμίζει αστεράκι.
Μπα; Μπορείς και να σκεφτείς;Tom Marvolo Riddle έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ρέα... το γιασεμι μου σε περιμένει :
Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον 5 ονόματα μελών που έχουν πει ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν ήρθαν
Scorpion έγραψε:Σιχαινομαι τα λουλουδια
- Σπόιλερ:
δεν εχουν ωραια γευση
γιατι ποτε εκανες ερωτηση? :ΣdREAm Girl έγραψε:Δεν απαντάς γτ δε μπορείς να βρεις καλή απάντηση. :
Έλα μου ντε.dREAm Girl έγραψε:Scorpion είναι , ό,τι θέλει κάνει. :
Άστο. το χασες.Zacharias Smith έγραψε:γιατι ποτε εκανες ερωτηση? :ΣdREAm Girl έγραψε:Δεν απαντάς γτ δε μπορείς να βρεις καλή απάντηση. :
Ούτε εκείνος έρχεται εδώ.elliza έγραψε:Για να τα φας τα θες καλε? ^
Το ξερω Τομ αλλα ξερεις
- Σπόιλερ:
αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει
Παντως σοβαρα τωρα δεν ειναι οτι πιο ευκολο να ερθει καποιος εκει...
Μαστουρώνεις!Scorpion έγραψε:Καμια φορα αμα με πιασουν οι λιγουρες κκαι δεν εχω λευτα πανω μου τρωω καμια παπαρουνα :P :P :
dREAm Girl έγραψε:Άστο. το χασες.Zacharias Smith έγραψε:γιατι ποτε εκανες ερωτηση? :ΣdREAm Girl έγραψε:Δεν απαντάς γτ δε μπορείς να βρεις καλή απάντηση. :Ούτε εκείνος έρχεται εδώ.elliza έγραψε:Για να τα φας τα θες καλε? ^
Το ξερω Τομ αλλα ξερεις
- Σπόιλερ:
αν δεν παινεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει
Παντως σοβαρα τωρα δεν ειναι οτι πιο ευκολο να ερθει καποιος εκει...
Άρα δε μπορεί να μιλάει.elliza έγραψε:Σωστα
Ναι καλά.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Μα γιατί; Μόνο 7 ώρες με λεωφορείο! Τρέξτε να προλάβετε!
Όσο για το σπίτι σου... Όταν τελειώσω με τις σπουδές μου θα έρθω να μείνω μόνιμα Αθήνα.. :
Γιατί είτε μου αρέσει είτε όχι, εκεί θα μπορέσω να δουλέψω πάνω σε αυτό που θέλω... :Dan_Liza έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΘΗΝΑ;