Και επειδή είμαστε και τύποι της λεπτομέρειας, μόλις τώρα πρόσεξα δύο λαθάκια!
Μέχρι να τελειώσει η ταινία ίσως βρω και άλλα!
Στο πανηγύρι των τρελών, όταν η Εσμεράλδα πλησιάζει τον Φρόλο και τον τυλίγει με το φουλάρι της, το χρώμα του προσώπου του γίνεται σχεδόν άσπρο, για να τονίσει την διαφορά της κατατωγής των δύο προσώπων. Μολις η Εσμεράλδα βγαίνει από την εικόνα(δηλαδή αμέσως μόλις ο Φρόλο βγάζει το καπέλο που του φόρεσε κολάρο η Εσμεράλδα, επιστρέφει στο συνηθισμένο του χρωματάκι.
Και το δεύτερο, καλύτερο!
Όταν βασανίζουν τον Κουασιμόδο έξω από την Παναγία, ο Φοίβος απευθύνεται στον Φρόλο και του λέει "Κύριε, επιτρέψτε μου να επέμβω", και ο δικαστής απαντάει "σε ένα λεπτό Φοίβε"(Φοίβο δεν είναι κανονικά; ένιγουει...), και συνεχίζει, χτυπώντας τον δείκτη του αριστερού του χεριού στο μπράτσο του καθίσματός του "πρέπει κάποιος να παραδειγματιστεί".
Το θέμα ειναι ότι όταν χτυπάει το δάχτυλό του, φαίνεται ξεκάθαρα ότι φοράει στον δείκτη του ίδιου χεριού το δαχτυλίδι με την μπλε πέτρα και στον παράμεσο αυτό με την κόκκινη(άσχετο αλλά εμένα μου φαίνεται πως έχει έξι δάχτυλα σε αυτό το σημείο, δείτε και το πριντ σκριν).
Στο αμέσως επόμενο πλάνο όμως, που μπαίνει στην εικόνα και ο Φοίβος, ο Φρόλο έχει προλάβει να αλλάξει δαχτυλίδια! Τώρα φοράει μόνο στο ένα δάχτυλο, και μάλιστα αυτό με την πράσινη πέτρα!
Σας έχω και για εδώ σκρίνσοτ, δείτε μόνο στο αριστερό του χέρι!
Είπαμε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.
Τώρα πάω να στείλω τα παράπονά μου στην Ντίσνει