RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Της τρελης το καγκελο. :
Kαι μιας άλλης φίλης της :
Της επί χρήμασι εκδιδομένης γυναικός το σιδηρούν κιγκλίδωμα :
RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Της τρελης το καγκελο. :
Dan_Liza έγραψε:Ρε σεις, προτεινετε κατι να φαω!
Connie έγραψε:Βαρέθηκα όλη την ενότητα οφ τόπικ. Ελεεινά πολύ.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο τελικά απαντάμε σε τόπικ παραπλήσια, έτσι για τα ποστ. Τουλάχιστον να έχουμε κάτι να λέμε...
Αλλιώς, όταν φτάνουμε την κενολογία, δεν μας παίρνουν στα σοβαρά...
Είναι κ άλλη μια,αλλά δεν μου επιτρέπεται να πω ποια.RemousLoupin έγραψε:anthian9 έγραψε:Πόπης; :
Κι αυτής :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Connie έγραψε:Βαρέθηκα όλη την ενότητα οφ τόπικ. Ελεεινά πολύ.
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο τελικά απαντάμε σε τόπικ παραπλήσια, έτσι για τα ποστ. Τουλάχιστον να έχουμε κάτι να λέμε...
Όποιος και αν είσαι, βγες από τον λογαριασμό της κόννις, και πες μας τι έκανες στην πραγματική. :
Dan_Liza έγραψε:Δεν εχω νυχια. Πιανο γιου νοου!
Έγραψες.-Tom Marvolo Riddle έγραψε:RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Της τρελης το καγκελο. :
Δεν είναι δικό μου, δυστυχώς :anthian9 έγραψε:Έγραψες.-Tom Marvolo Riddle έγραψε:RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Της τρελης το καγκελο. :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Connie έγραψε:Βαρέθηκα όλη την ενότητα οφ τόπικ. Ελεεινά πολύ.
Όποιος και αν είσαι, βγες από τον λογαριασμό της κόννις, και πες μας τι έκανες στην πραγματική. :
Όπως και να 'χει, έγραψε. :Tom Marvolo Riddle έγραψε:Δεν είναι δικό μου, δυστυχώς :anthian9 έγραψε:Έγραψες.-Tom Marvolo Riddle έγραψε:RemousLoupin έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Της τρελης το καγκελο. :
Αυτό στο φαγητό σου, δεν ήταν αλάτι. :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Τι σου λέει η μάνα σου για μένα, κι όλο με κοιτάς με μάτια δακρυσμένα, Ανθή;
FoNikos21 έγραψε:Πως λέγεται το πλοίο που μεταφέρει κοκαϊνη?
- Σπόιλερ:
Το πλοίο της γραμμής :
elliza έγραψε:Μια ψαροπουλα ειναι αραγμενη...