Μηπως ισχυει η φραση : Για να βγει μια χωρα απο την κριση πρεπει πρωτα να μεινει τελειως αφραγκη?
+3
Cassandra Black
Tom Marvolo Riddle
Curse
7 απαντήσεις
Φορολογια...
Curse- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 824
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Φορολογια...
Πως βλεπετε τα νεα φορολογικα μετρα...? ποια ειναι θετικα και ποια αρνητικα....
Μηπως ισχυει η φραση : Για να βγει μια χωρα απο την κριση πρεπει πρωτα να μεινει τελειως αφραγκη?
Curse- Τάγμα του Φοίνικα
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Φορολογια...
Το αρνητικο για μενα ειναι που σφαζουν τον απλο κοσμο, επειδη αυτοι εκλεβαν...
Αλλα το θετικο ειναι οτι επιτελους ζητηθηκε να φορολογηθει η εκκλησια...η οποια με τα περιουσιακα τις στοιχεια εαν φορολογηθουν ξεχρεωνει η Ελλαδα ολα της τα δανια... :P
Αλλα το θετικο ειναι οτι επιτελους ζητηθηκε να φορολογηθει η εκκλησια...η οποια με τα περιουσιακα τις στοιχεια εαν φορολογηθουν ξεχρεωνει η Ελλαδα ολα της τα δανια... :P
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°3
Κατά όσο δεν πάει άλλο. Όχι, δεν βγαίνει έτσι μία χώρα από την κρίση. Φορολογεί τους οικονομικά ισχυρούς, χωρίς να ενδιαφέρεται αν θα βλάψει τα συμφέροντά τους. Αλλά βέβαια, όταν αυτοί ελέγχουν τον κρατικό μηχανισμό, πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
Πάντως θα χαρώ πάααρα πολύ όταν ρεζιλευτεί το πασοκ. Πάρα πολύ όμως Αν όλα πάνε καλά με τα μέτρα, θα μαζέψει περίπου 4,8 δις. Το χρεος όμως παραμένει
Και ειχαμε κάποτε την ψευδαίσθηση πως θα ζούσαμε σε σοσιαλισμό...
Τώρα για την εκκλησία, είναι απαράδεκτο να βάζουν φόρο μόνο 5%. Τουλάχιστον 19%, όσο ισχύει για τα περισσότερα εμπορεύματα θα έβαζα εγώ. Γιατί και έχει, και τα κρατάει. Σαν οργανισμός είναι ο πιο πλούσιος στην Ελλάδα, οπότε γιατι να μην πληρώσει αυτή; Ας το κάνει και σαν ελεημοσύνη... άλλωστε αυτό είναι το έργο της εκκλησίας.
Πάντως θα χαρώ πάααρα πολύ όταν ρεζιλευτεί το πασοκ. Πάρα πολύ όμως Αν όλα πάνε καλά με τα μέτρα, θα μαζέψει περίπου 4,8 δις. Το χρεος όμως παραμένει
Και ειχαμε κάποτε την ψευδαίσθηση πως θα ζούσαμε σε σοσιαλισμό...
Τώρα για την εκκλησία, είναι απαράδεκτο να βάζουν φόρο μόνο 5%. Τουλάχιστον 19%, όσο ισχύει για τα περισσότερα εμπορεύματα θα έβαζα εγώ. Γιατί και έχει, και τα κρατάει. Σαν οργανισμός είναι ο πιο πλούσιος στην Ελλάδα, οπότε γιατι να μην πληρώσει αυτή; Ας το κάνει και σαν ελεημοσύνη... άλλωστε αυτό είναι το έργο της εκκλησίας.
Statler
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°4
^Θεωρητικά. Γιατί πρακτικά, από το Μεσαίωνα κιόλας, μάζευαν να'χουνε...
Κι εγώ κατά είμαι. Δεν πιστεύω πως θα σωθούμε έτσι και επίσης περιμένω πώς και πώς να ρεζιλευτεί ο Γιωργάκης
Κι εγώ κατά είμαι. Δεν πιστεύω πως θα σωθούμε έτσι και επίσης περιμένω πώς και πώς να ρεζιλευτεί ο Γιωργάκης
- We seed the stars:
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°5
Πόσο να κόψουνε πια κι από που; :
Τέλος πάντων , είμαι κατά, τα έξοδα και οι τιμές αυξάνονται, οι μισθοί μειώνονται και κανείς δεν τα βγάζει εύκολα πέρα...
Όσο για την εκκλησία ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που δεν φορολογούνται, και που διαμαρτύρονται ακόμα και για αυτον τον ελάχιστο σε σχέση με την περιουσία τους , φόρο που θέλει να τους επιβάλλει η κυβέρνηση.
Τέλος πάντων , είμαι κατά, τα έξοδα και οι τιμές αυξάνονται, οι μισθοί μειώνονται και κανείς δεν τα βγάζει εύκολα πέρα...
Όσο για την εκκλησία ειλικρινά αδυνατώ να καταλάβω το λόγο που δεν φορολογούνται, και που διαμαρτύρονται ακόμα και για αυτον τον ελάχιστο σε σχέση με την περιουσία τους , φόρο που θέλει να τους επιβάλλει η κυβέρνηση.
Mischief managed.
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°6
Παλαιοτερα η εκκλησία απειλούσε πως αν την φορολογήσουν θα σταματήσει τις ελεημοσύνες
Statler
Poisonous_touch- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 11028
Ημερομηνία εγγραφής : 11/12/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Να 'ταν η απόσταση γυαλί και ο χρόνος ψεύτης.
- Δημοσίευση Ν°7
^^
Συγγνωμη κιολας, αλλα να ρωτησω κατι? Οι υπουργοι, οι βουλευτες κτλ, ποσα παιρνουν το χρονο?
Εχω την εντυπωση οτι παιρνουν πολλα. Κατα τη γνωμη μου, θα επρεπε να κοψουν και απο εκει παρα πολλα. Αλλα ειναι παραπανω απο εμφανες οτι δεν τους συμφερει.
Επισης, καποιοι νομοι μου φανηκαν εντελως χαζοι.. Για παραδειγμα, ο νομος που λεει οτι πρεπει να φορολογειται καποιος οταν δινει πολλα λεφτα σε καποιον αλλο, ακομα και συγγενη.. Κατι τετοιο, δεν θυμαμαι καλα.
Θα επανελθω..
Συγγνωμη κιολας, αλλα να ρωτησω κατι? Οι υπουργοι, οι βουλευτες κτλ, ποσα παιρνουν το χρονο?
Εχω την εντυπωση οτι παιρνουν πολλα. Κατα τη γνωμη μου, θα επρεπε να κοψουν και απο εκει παρα πολλα. Αλλα ειναι παραπανω απο εμφανες οτι δεν τους συμφερει.
Επισης, καποιοι νομοι μου φανηκαν εντελως χαζοι.. Για παραδειγμα, ο νομος που λεει οτι πρεπει να φορολογειται καποιος οταν δινει πολλα λεφτα σε καποιον αλλο, ακομα και συγγενη.. Κατι τετοιο, δεν θυμαμαι καλα.
Θα επανελθω..
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν;
Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη;
Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού;
Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Everyone has a story behind.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°8
Εδώ συζητάνε να βάλουν φόρο στις αποζημιώσεις των απολυμένων!
Δε φτάνει που κράτος και εκκλησία μαζεύουν και τρώνε, θα την πληρώσουμε εμείς από πάνω... Τη "φοροδιαφυγή" των 3-4000 ευρώ μπορούν να την μαζέψουν. Για τη δικιά τους των δισεκατομμυρίων όμως δεν κάνουν τίποτα...
Δε φτάνει που κράτος και εκκλησία μαζεύουν και τρώνε, θα την πληρώσουμε εμείς από πάνω... Τη "φοροδιαφυγή" των 3-4000 ευρώ μπορούν να την μαζέψουν. Για τη δικιά τους των δισεκατομμυρίων όμως δεν κάνουν τίποτα...
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°9
Εδώ υπάρχει, ή τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα υπήρχε, παίζει να το χουμε ακόμη, επίδομα για τους μη επιδοτούμενους. Και είναι ακριβώς αυτό που καταλαβαίνουμε, όποιος δεν παίρνει επίδομα από πουθενά αλλού, παίρνει αυτό.
Η κρατική σπατάλη ήταν μέχρι τώρα τεράστια και η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των χρημάτων κατέληγαν σε παραφουσκωμένες τσέπες ή άχρηστα έργα. Αλλά καλά να πάθουμε, η κάθε κυβέρνηση είναι καθρέφτης της κοινωνίας που την εκλέγει. Όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε διεφθαρμένοι, τότε δεν έχουμε δικαίωμα να ζητάμε από τους άλλους να αλλάξουν.
Η κρατική σπατάλη ήταν μέχρι τώρα τεράστια και η μεγάλη πλειοψηφία αυτών των χρημάτων κατέληγαν σε παραφουσκωμένες τσέπες ή άχρηστα έργα. Αλλά καλά να πάθουμε, η κάθε κυβέρνηση είναι καθρέφτης της κοινωνίας που την εκλέγει. Όταν εμείς οι ίδιοι είμαστε διεφθαρμένοι, τότε δεν έχουμε δικαίωμα να ζητάμε από τους άλλους να αλλάξουν.
Statler
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°10
^Το θέμα είναι να αλλάξουμε εμείς και να μην ρίχνουμε σε αυτούς τις ευθύνες για το ότι συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο οτι εμείς τους ψηφίζουμε! Θα έπρεπε πρώτα από όλα να σταματήσει αυτή η νοοτροπία τως πελατειακών σχέσεων μεταξύ των κομμάτων και των πολιτών...
Mischief managed.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°11
Ακριβώς!! Συμφωνώ! Αυτό πιστεύω κι εγώ, πως η διαφθορά πηγάζει από τον λαό. Βέβαια ο λαός κάποτε ξεκίνησε να διαφθείρεται επειδή κάποιοι πολιτικοί το δωσαν πάτημα... φαύλος κύκλος.
Πάντως είναι σίγουρο ότι αν εμείς αλλάξουμε, και δώσουμε θέσεις εξουσίας σε άτομα που αγαπάνε τόσο την χώρα τους, όσο και τον πολίτη, τότε ναι, θα μπορέσουμε να δούμε την οικονομία και την κοινωνία να ανακάμπτουν. Μέχρι τότε, η κάθε κυβέρνηση θα μπαλώνει ότι ξήλωσε η προηγούμενη.
Πάντως είναι σίγουρο ότι αν εμείς αλλάξουμε, και δώσουμε θέσεις εξουσίας σε άτομα που αγαπάνε τόσο την χώρα τους, όσο και τον πολίτη, τότε ναι, θα μπορέσουμε να δούμε την οικονομία και την κοινωνία να ανακάμπτουν. Μέχρι τότε, η κάθε κυβέρνηση θα μπαλώνει ότι ξήλωσε η προηγούμενη.
Statler
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°12
Γενικα ισχυει το ρητο: Ο λαος κυβερνιεται απο αυτους που αξιζει.
Ολα ειναι ενας κυκλος οπως ειπατε. Εαν εκλεχτουν στο μελλον τουλαχιστον καποιοι ικανοι ηγετες που αγαπουν τη χωρα και πραγματικα νοιαζονται για αυτη περισσοτερο απο το θυσαυροφυλακιο της τοτε λυσεις στα προβληματα θα βρεθουν.
Ολα ειναι ενας κυκλος οπως ειπατε. Εαν εκλεχτουν στο μελλον τουλαχιστον καποιοι ικανοι ηγετες που αγαπουν τη χωρα και πραγματικα νοιαζονται για αυτη περισσοτερο απο το θυσαυροφυλακιο της τοτε λυσεις στα προβληματα θα βρεθουν.
C. Addicts for the win.
Curse- Τάγμα του Φοίνικα
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°13
Back to the topic...please...μην ξεχνιομαστε ε παιδια...εαν θελετε ανοιγω και ενα θεμα για τη σκ**τα χωρα που ζουμε και του μαλ**κες που την κυβερναν....συγγνωμη κιολας....
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°14
Δεν είναι σπαμ...
Υπάρχει λογική συνέχεια μεταξύ των ποστ...
Υπάρχει λογική συνέχεια μεταξύ των ποστ...
Statler
Curse- Τάγμα του Φοίνικα
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°15
Ok...Sry...Αυτο ειναι σπαμ....συνεχιστε....φαση εχει....
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°16
H αληθεια σημερα είναι ότι επι της ουσιας κυβερνιομαστε από τις βρυξελλες.Ολη αυτή η φορολογια και η αντιλαικη πολιτικη αποσκοπει απλα στο να ξεχρεωθει το δημοσιο χρεος όπως-οπως,χωρις να υπολογιστουν οι κοινωνικες συνεπειες:η εξαθλιωση στην οποια οδηγειται ο λαος.Ετσι το ξενο κεφαλαιο θα εισχωρησει στο ελληνικο δημοσιο,όπως ηδη συμβαινει(βλεπε οτε) και είναι πολύ δυσκολο να ανατραπει αυτό το παγκοσμιο καπιταλιστικο συστημα.Η ιστορια επαναλαμβανεται και αυτό που φοβαμαι είναι ότι μετα από τετοια οικονομικη και κοινωνικη κριση μη στραφει η πλειοψηφια του λαου στον απολυταρχισμο και σε ακραιες ή φασιστικες ιδεολογιες
Τωρα οσο για τη φορολογια της εκκλησιας πιστευω πως είναι μηδαμινη.Κανονικα θα επρεπε να τους τα παρουν όλα.Κι αντι να περικοβουν τα πασχαλιατικα επιδοματα,δε κοιτουν να κοψουν τα λεφτα που δινουμε στο νατο για το πολεμο…
Το πασοκ πρεπει να αλλαξει ονομα γιατι προσβαλλει την εννοια του σοσιαλισμου.Θα τριζουν τα κοκαλα του Μαρξ…
Τωρα οσο για τη φορολογια της εκκλησιας πιστευω πως είναι μηδαμινη.Κανονικα θα επρεπε να τους τα παρουν όλα.Κι αντι να περικοβουν τα πασχαλιατικα επιδοματα,δε κοιτουν να κοψουν τα λεφτα που δινουμε στο νατο για το πολεμο…
Το πασοκ πρεπει να αλλαξει ονομα γιατι προσβαλλει την εννοια του σοσιαλισμου.Θα τριζουν τα κοκαλα του Μαρξ…
Matthew Bourne's Swan Lake
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°17
Άφρο, λατρεύω να διαβάζω ποστ σου
Και περιττό να προσθέσω πως συμφωνώ απόλυτα...
Και περιττό να προσθέσω πως συμφωνώ απόλυτα...
Statler
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°18
εδω εκανε μυνηση ο παπας σε περιπτερο γιατι λεει ενοχλει τους πιστους να μπαινουν
στην εκλλησια
ελλας ελλας η χωρια της π....
στην εκλλησια
ελλας ελλας η χωρια της π....
ΑΦΡΟ- Πεμπτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 237
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2009
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°19
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_2_21/03/2010_395052
Διαβαστε εδω και θα φριξετε...
Διαβαστε εδω και θα φριξετε...
Matthew Bourne's Swan Lake
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°20
Ασχετο: ΑΦΡΟ κι εγω λατρευω τα ποστ σου.
Η εκκλησια -οπως ολοι γνωριζουμε- ειναι η μεγαλυτερη μπιζνες ολων των εποχων.
Τον Γιωργακη θα τον φανε οχι μονο οι παππαδες αλλα και ο λαος που θα βγει εκνευρισμενος στους δρομους υποστηριζοντας τα statements της εκκλησιας.
Η εκκλησια -οπως ολοι γνωριζουμε- ειναι η μεγαλυτερη μπιζνες ολων των εποχων.
Τον Γιωργακη θα τον φανε οχι μονο οι παππαδες αλλα και ο λαος που θα βγει εκνευρισμενος στους δρομους υποστηριζοντας τα statements της εκκλησιας.
C. Addicts for the win.