από Madame Maxime Παρ Μαρ 19, 2010 10:59 pm
Λοιπον ξεκιναμε με το πιο παλιο που ξεκινησε πριν 3 εβδομαδες. Στα 20χρονα του σχολειου μας. Ηταν εκει ενας αποφοιτος του σχολειου που αρεσε στην Α. Αυτον θα τον φωναζω Β. Μια ακυρη θα την φωναζω Γ και μια εκνευριστικη Δ.
Ειμασταν ολο γελια εμεις οι τρεις (Β, Α κι εγω) και στο τελος μας εδωσε τον αριθμο του και μας ειδοποιησε για το μαγαζι οπου δουλευει.
Με τα πολλα η Α την δαγκωσε τη λαμαρινα και τωρα για τη 25η Μαρτιου αυτος βοηθαει και εκεινη τον κοιταζει ετσι:
Γελανε, χαιρονται, τραγουδουν κτλ κτλ και εγω να κραταω το φαναρι.
Μιας ομως απο τη χορωδια -η εκνευριστικη Δ- της καλαρεσε ο Β. Αρχισε να του κολλαει, να πεταει προσβολες στην Α, η οποια ειναι τοσο γουτσου γουτσου που δεν τα καταλαβε κι εγω κοιτουσα την Δ ετσι:
- και ειχε απο κοντα τον Β. Της εδωσε αυτηνης το ονομα του συγκροτηματος του κτλ κτλ.
Αυτη το εψαξε και τι βρηκε. Αυτος εχει γκομενα! 8 μηνες, τη Γ. Το εμαθε χθες η Α και ειναι μες στη στεναχωρια.
Αλλα δεν ειναι μονο εκει! Μετα τη γιορτη των 20χρονων, ο ΣΤ μου ανακοινωσε πως γουσταρει την Α. Εγω εμεινα ετσι:
γιατι δεν το περιμενα κι εκεινος μου ελεγε πως θα ετρωγε χυλοπιτα. Τη χυλοπιτα την εφαγε τελικα απο την Α επειδη εκεινη τον βλεπει σα φιλο και δεν μπορει να τον δει ερωτικα.
Τωρα, η Α μιλαει φιλικα στον ΣΤ ο οποιος μιλαει κι εκεινος φιλικα αλλα οταν φευγει η Α μου λεει πως θελει να την σκοτωσει, η Α δεν εχει δει ακομη το Β και στεναχωριεται οταν τον βλεπει σε βιντεο, η Δ μου σπαει περισσοτερο τα νευρα και η Γ αγνοειται.
Αυτα