Sev έγραψε:Ήθελε να γράψει και άλλα, αλλά δεν τον έφτανε ο χρόνος... Έπρεπε να βγει...
Με την καλη κουβεντα στο στομα, ε? :lol!: :lol!: :lol1: :lol1:
Sev έγραψε:Ήθελε να γράψει και άλλα, αλλά δεν τον έφτανε ο χρόνος... Έπρεπε να βγει...
RemousLoupin έγραψε:Αμυνα Εναντιων των Σκοτεινων Τεχνων κ εγω σιγουρα , Ξορκια του Φλιντκουικ , Ιστορια της Μαγειας , Φιλτρα σιγουρα , Φροντιδα Μαγικων Πλασματων κ ισως Μαντικη ή Αστρονομια ... Αυτα .
Narcissa έγραψε:Mα αφου εσυ εισαι σκοτεινη μαγισσα.....και θανατοφαγος......!Πως γινεται????
Aν προσεξες το χα σε παρενθεση το αμυνα
....ως σλυθεριν επρεπε να εβαζες το αμυνα σε παρενθεση...εμεισ ειμαστε οι κακοι της παρεας και παμε τις σκοτεινες τεχνες...silia felton έγραψε:αμυνα εναντιον των σκοτεινων τεχνων
darkdemon έγραψε:....ως σλυθεριν επρεπε να εβαζες το αμυνα σε παρενθεση...εμεισ ειμαστε οι κακοι της παρεας και παμε τις σκοτεινες τεχνες...silia felton έγραψε:αμυνα εναντιον των σκοτεινων τεχνων
darkdemon έγραψε:ακριβως ...αυτο λεω...γνσιος σλυθεριν και σκοτεινες τεχνες πανε μαζι...
ms_padfoot!!! έγραψε:Μντικη ε??????Χα χα!!!!!!!!Παντως δεν πιστευω να ηθελες καθηγητρια την Τρελονη????
RemousLoupin έγραψε:ms_padfoot!!! έγραψε:Μντικη ε??????Χα χα!!!!!!!!Παντως δεν πιστευω να ηθελες καθηγητρια την Τρελονη????
Eμενα παντως δεν θα με χαλουσε καθολου η Τρελονι ...
ms_padfoot!!! έγραψε:Ναι οντως θα κοιμωσουν 2 ωρες παραπανω.................... :P
ms_padfoot!!! έγραψε:Εγω θα ηθελα για να παρω το αιμα μας πισω!!!!!!!!!!Δεν με ενδιαφερει ποσες εξεφτελιστηκες τιμωριες θα με εβαζε να κανω........εγω καποια στιγμη θα την κερδιζα την μαχη!!!!!!!!!Το τι βασανιστηρια θα της εκανα της καρακαξας δεν λεγεται.....θα την εκανα να θελει να φυγει απο το σχολει τρεχοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sev έγραψε:ms_padfoot!!! έγραψε:Εγω θα ηθελα για να παρω το αιμα μας πισω!!!!!!!!!!Δεν με ενδιαφερει ποσες εξεφτελιστηκες τιμωριες θα με εβαζε να κανω........εγω καποια στιγμη θα την κερδιζα την μαχη!!!!!!!!!Το τι βασανιστηρια θα της εκανα της καρακαξας δεν λεγεται.....θα την εκανα να θελει να φυγει απο το σχολει τρεχοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το θέμα είναι ότι δε θα μάθαινες και ότι τα δικαιώματά σου θα καταπατόνταν κατάφορα...
ms_padfoot!!! έγραψε:Sev έγραψε:ms_padfoot!!! έγραψε:Εγω θα ηθελα για να παρω το αιμα μας πισω!!!!!!!!!!Δεν με ενδιαφερει ποσες εξεφτελιστηκες τιμωριες θα με εβαζε να κανω........εγω καποια στιγμη θα την κερδιζα την μαχη!!!!!!!!!Το τι βασανιστηρια θα της εκανα της καρακαξας δεν λεγεται.....θα την εκανα να θελει να φυγει απο το σχολει τρεχοντας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το θέμα είναι ότι δε θα μάθαινες και ότι τα δικαιώματά σου θα καταπατόνταν κατάφορα...
Σωστα και τα 2 αλλα ο ποθος μου για εκδικηση ειναι μεγαλος.........πραγματικα θα θελα να την σπασω στο ξυλο αυτη τη γυναικα!!!!!!!