από Μia Melanie Hawkins Κυρ Αυγ 26, 2012 12:34 am
Α αν εχουν ακι εχουν περάσιε κατοικιδια από τα χέρια μου ..Λοιπον θα πω τα προσφτα
*Bella & Jack
Η μπέλα και ο Τζειν ειναι τα γατακια της πρώτης μου γατας της κάθης..αλλα την πατησε αυτοκινητο και.μου εμειναν τα παιδια..η μπελα έχει ασπρα αυτάκια και καταμαυρη ουριτσα ενώ το κυριως σωμα είναι μαυρο με ελαχιστες πορτοκαλι λουριδες... .Ο Τζέικ εχει ανοικτο γκρι τριχωμα με μαυρες λοριδες πανω από το κυριως χρωμα..Και οι δυο έχουν πολύ όμορφα γαλαζια ματια
*Αζορ
Έτσι λεγόταν το πρώτο μου κατοικιδιο σκυλάκι..το οποιό ήταν κυνηγόσκυλο αλλα΄πλεον έχιε πεθανει..πέθανε επειδή κάποιος ήταν αρκετά ηλίθιος και του έδωσε να φάει φόρα...ήταν αρκετά ψηλό με σκούρο καφέ τρίχωμα και έξυπνα μαυρα ματάκια..
Ομολογώ πως οι γονεις μου το θεωρούσαν περιεργο να πάρουν σε ενα 8 κοριτσάκι ένα κυνηγόσκυλο γιατι θεωρούσαν ότι μπορεί να είναι επιθετικό αλλά και ..το μέγεθος του ήταν τεράτιο.αν σηκωνόταν στα 2 πισω ποδια ήταν πιο ψηλο από μενα στην ηλικια των 11...Αυτος που τους επεισε ηταν ο παππους μου ο οποιος τους καθησυχασε ότι ηταν πολυ προσεχτικο ζωο ακι ιδιαιτερα με ένα παιδι...ετσι τον αγορασαν και από τοτε με προστατευε..να φανατστειτε τον ειχαν εκπαιδευσει τοσο καλο ο παππους μου και ο πατερας μου ώστε καθε φορα που με εβλεπε με αγορι γαυγιζε έντονα...
*Ρικι
Ήταν ενα χρυσοψαρο που πέθανε πολύ πρόσφατα όμως εκανε τον μεγαλυτερο κυκλο ζωης σε δικο μου ψαρακι..1 χρονος και 6 μηνες..ήταν πορτακλί με λευκο πτερύγιο και κοιλια
*Ρόμπερτ
Έτσι λέγεται το πουλακι μου το οποιο είναι ρατσας ''φλόρος''...ειναι σκουρο καφε και λιγες κιτρινες γραμμες γυρω απ'τον αυχένα κια τα φτερά....τον εχω 3 χρονια και φροντιζει να με ξυπναει κατα την διαρκεια της σχολικής χρονιας συνηθως στις 7
Τελευταιος και κορυφαιος
*Τζίμ
όταν πέθανε ο Αζορ έκλαιγα συνεχια και δνε ετρωγα γι'αυτό οι παππουδες μου μου αγόρασαν ένα αλογο ώστε να γεμισει το κενό πυο ένιωθα..ήταν ήδη αρκετά μεγάλος 1-2 ετών αλλά εκπαιδευτηκε πολύ γρήγορα και ήταν καταπληκτικό μέσω διασκέδασης..έτσι έμαθα ιππασια και ποιος την είδε την Μαργιωρή..από τότε όταν ήμουν στο χωριο μου και ένιωθα πεσμενη έπερνα το αλογο και εφευγα..έτρεχα καια υτό το αλογο ακομα με συνοδευει
Ο Τζιμ είναι ολόλευκος με μια μαυρη κοιλιδα στο δεξι του πόδι