Fleur Delacour έγραψε:Στον πρίγκηπα Ουίλιαμ, γιατί είναι νέος, ωραίος θα γίνει βασιλιάς και δεν υπάρχει πεθερά. Με δυο λόγια τέλεια
ΤΕΛΕΙΟΟΟ!!!
Fleur Delacour έγραψε:Στον πρίγκηπα Ουίλιαμ, γιατί είναι νέος, ωραίος θα γίνει βασιλιάς και δεν υπάρχει πεθερά. Με δυο λόγια τέλεια
Lizakiii έγραψε:Fleur Delacour έγραψε:Στον πρίγκηπα Ουίλιαμ, γιατί είναι νέος, ωραίος θα γίνει βασιλιάς και δεν υπάρχει πεθερά. Με δυο λόγια τέλεια
και ειναι και Αγγλος!
Necro-Chriss έγραψε:θα επερνα το φιλτρο και θα το εριχνα πανω στον χαρυ...
Necro-Chriss έγραψε:θα επερνα το φιλτρο και θα το εριχνα πανω στον χαρυ...
Connie Cullen έγραψε:και γω που πιστευα οτι θα το δινε στην εμμα...
ψωνιοοοο....εγω παλι δεν θα το εδινα σε κανεναν οχι γιατι δεν εχω την αναγκη του αλλα γτ πισετυω πως ο ερωτας δεν μπορει να κρυβεται μεσα σε ενα μπουκαλακι με ερωτικο φιλτρο....snape4-ever έγραψε:Δεν θα το εδινα σε κανεναν δεν εχω αναγκη απ' αυτα!!!!
vasilina έγραψε:ψωνιοοοο....εγω παλι δεν θα το εδινα σε κανεναν οχι γιατι δεν εχω την αναγκη του αλλα γτ πισετυω πως ο ερωτας δεν μπορει να κρυβεται μεσα σε ενα μπουκαλακι με ερωτικο φιλτρο....snape4-ever έγραψε:Δεν θα το εδινα σε κανεναν δεν εχω αναγκη απ' αυτα!!!!