Dan_Liza έγραψε:Ελπιζω μονο να μην εκαναν εκτρωση.
Πάντως ήταν κρίμα οι καημένες Αν αυτό ήταν το όνειρό τους;Το έχασαν στο παρατσακ!
Dan_Liza έγραψε:Ελπιζω μονο να μην εκαναν εκτρωση.
Dan_Liza έγραψε:Ναι αλλα μετα απο τοσες προσπαθειες, να μπουνε στη σχολη που θελουν αλλα να φυγουν λογω εγκυμοσυνης; Ειναι εξωφρενικο<!
jate έγραψε:Και 2 μάλιστα; Πολλές δεν είναι;
jate έγραψε:Γκρουπ από πόσα άτομα; :
Νίκο στην σχολή κοιμάστε;
«Έχω ήδη επικοινωνήσει με τον δικηγόρο μου και η αίτηση διαζυγίου είναι έτοιμη πάνω στο τραπέζι για να την υπογράψεις. Τι; Δεν είμαστε παντρεμένοι;»
Dan_Liza έγραψε:ΙΧΘΥΣ
Πέσιμο: Ένας ιχθύς, δε θα στην πέσει έτσι απλά. Πρώτα θα σου στείλει λουλούδια από το γυφτάκι, μετά θα σου αφιερώσει το τραγούδι που παίζει και αφού θα είναι έτοιμος να σου απαγγείλει το ποίημα που μόλις έγραψε, εσύ ήδη θα τρέχεις να κρυφτείς από την ντροπή σου. Ατάκα χωρισμού: «Αντίο απόλυτη αγάπη.Αντίο μεγάλε έρωτα. Δεν έχω δάκρυα να κλάψω, δεν έχω λόγια να πω....Πάω για κάνα ποτό.»
Σε παρακαλω αγαπη μου. Εγω τον διωχνω με τα σκουπιδια στο χερι.Dan_Liza έγραψε:«Χωρίζουμε. Πλύνε τα πιάτα πριν φύγεις. Και όπως φεύγεις, πέτα και τα σκουπίδια.»
Dan_Liza έγραψε:ΤΑΥΡΟΣ
Πέσιμο: Η ώρα θα κυλήσει αργά με έναν Ταύρο. Τις πρώτες 2 ώρες θα κοιτάζει. Μετά από κανένα 4ωρο θα κοιτάζει πιο έντονα. Πάνω στο 6ωρο θα έχει κλείσει το μαγαζί και θα έχεις πάει για ύπνο. Τελοσπάντων, όταν αποφασίσει να μιλήσει, τα λέει καλά.
Ατάκα χωρισμού: «Μήπως να το ξανακοιτούσαμε; Ίσως πρέπει να το ξανασκεφτούμε. Πάμε για κάνα καφέ να το ξανασυζητήσουμε;»
FoNikos21 έγραψε:Νικόλ, παίζεις με το πόνο μου?
Είμαι κλεισμένος στη σχολή από τη Κυριακή το βράδυ μέχρι τη Παρασκευή το απόγευμα αυτά τα 2 χρόνια συν τις υπηρεσίες του ΠΣΚ Οπότε ναι... έχουμε κρεβάτια :