Εγω το βλεπω αν και μερικες φορες με περνει ο υπνος^ :P
Εγω το βλεπω φανατικα
Βασικα καποτε ειχα ΤΗΝ μανια.Καθως οταν το εδειχνει δεν εχανα επισοδειο με τιποτα.Ειχα βαλθει επισης να βρω τα επισοδεια να τα εχω(να ειναι καλα η κυρια των αγγλικων μου
),και ευτηχως τα απεκτησα
: .Επισης ειχα πολλα βιντεο στον κινητο μου,ηχογραφησεις,εικονες
.Μεχρι και παρα πολλα ονειρα ειχα δει με θεμα το Παρα 5.Επισης οτι εβγαινε σε σχεση με το Παρα 5 το επερνα.Αφισες,περιοδικα...ακομα και αλμπουμ με αυτοκολιτα
: (μονο 10 δεν ειχα πετυχει
)
Τωρα ως σειρα μου αρεσε πολυ,γιατι απλα με γοητευε ολο αυτο το θεμα οτι συνταντιουνται καποιοι ξενοι,γινονται φιλοι,περνανε περιπετιουλες,ανοιγονται ο ενας στον αλλον.
.Αλλα και αλλα οπως οτι η φιλια μπορει να νικησει το κακο(συγκεκριμενα τον πρωθυπουργο
: ).Τ'οτι ενωμενοι μπορουμε να καταφερουμε πολλα αν το θελουμε
.
Ακρως συγκινητικο ηταν και στο τελος που μαθαινουμε οτι παρολο που η Γιαγια Σοφια ηξερε οτι θα πεθαινε,εκανε οτι ειναι δυνατον για να ζησει την υπολοιπη ζωη που της εμενε χαρουμενα,χωρις να στεναχωρισει τον εγγονο της,αντιθετως δινοντας του ετσι ζωη και ενεργεια(ενταξει και μερικη ανυσηχια οταν εκεινη αργουσε να γυρησει
: )Ακομα τ'οτι η Νταλια μισουσε τα λεφτα,καθως οσα λεφτα και να εχεις καποιος αν δεν εχει φιλους νιωθεις το ιδιο μοναξια.
Επισης μερικες ατακες ειναι φοβερες
.
Αγαπαμε Νταλια και ατακες της
Μερικοι λενε οτι ο 2ος κυκλος δεν ηταν και τοσο καλος.
Θα συμφωνησω,καθως ηταν πολυ κουραστικες οι επαναληψεις που εδειχνε τοτε,αλλα και τοτε τα επισοδεια μου αρεσαν πολυ.
Να προσθεσω πως οσο περιεργο και αν φανει ηταν η πρωτη σειρα που με εκανε να λιωνω στην κυριολεξια στα γελια,και η πρωτη που με εκανε να κλαψω
Και τελος να σας παραθεσω μια απο τις πιο αγαπημενες μου ατακες που ειχε η Νταλια στο 11(ναι οπιαδηποτε ατακα και να με ρωτησετε ξερω σε ποιο επισοδειο ειναι
)δηλαδη αυτο το επισοδειο που θα δειξει την Πεμπτη:"Oτι ειναι να γινει θα γινει...τουλαχιστον ας ειμαστε ενωμενοι...μεχρι το τελος"
Αυτα,μπορει και να επανελθω
: