Morgan le Fay έγραψε:άστο παιδί να πάρει το δρόμο του και να φύγει από αυτή την χαμηλής υποκριτικής ποιότητας σειρά
δεν το πιστεύεις αυτό που λες...
Morgan le Fay έγραψε:άστο παιδί να πάρει το δρόμο του και να φύγει από αυτή την χαμηλής υποκριτικής ποιότητας σειρά
Morgan le Fay έγραψε:όχι, το πιστεύω σοβαρολογώ, σε σχέση με άλλες σειρές είναι για πέταμα το παίξιμό τους
Αχ Ντέιμον μου!mjhp4ever έγραψε:
- Σπόιλερ:
αχ το μωρο μουυυ, του λειπει τοσο πολυ ο Ρικ
και φα'τα Στεφαν !!!! Ουτε η Ελενα δεν αντεξε τη χαζη σου διαιτα !!!! DELENA FOR EVERRRR
Rea έγραψε:
- Σπόιλερ:
εγω ειχα την αισθηση οτι ο κυνηγος δεν γνωριζε τπτ για τις ικανοτητες του τζερεμυ να βλεπει διαφορα πραγματα, κ ο αγαπημενος-αλλα-παραλληλα-μερικες-φορες-βλακακος τζερεμυ του το αποκαλυψε μονος του με το σχολιο του περι τατουαζ δε ξερω, μπορει να κανω λαθος, απλα μου φαινοταν ξαφνιασμενος ο κυνηγος οποτε δε νομιζω οτι το ηξερε.
βασικά Ελεάννα σε ψιλομισώ, γιατί το επεισόδιο το είδα λίγο μετά αφού βγήκε κ το είχα ξεπεράσει, και σήμερα είδα στην αρχική μου σελίδα στο tumblr όλα τα reblogs που είχες κάνει και....Eleanna Lovegood έγραψε:Μην ανοίξετε το παρακάτω σπόιλερ εάν δεν έχετε δει το 4x02.
- Σπόιλερ:
Ωραία. Είδα την τελευταία σκηνή και πέθανα στο κλάμα, αλλά οκ, μου πέρασε.
Και μετά ήρθε το tumblr. Αλλά υποθέτω πως είμαι κι εγώ μαζόχα γιατί πήγα και έκανα search το tag "Dalaric".
Και βρήκα αυτό και αυτό και αυτό και αυτό και αυτό και όλα αυτά ακούγοντας αυτό. Πόσα να αντέξει ένας άνθρωπος?