ακριβως επειδη λοιπον η ρεβεκα ηθελε να το καψει ωστε να το καταστρεψει ενω οι σαλβατορ το θελουν για να σκοτωσουν τους οριτζιναλς, αυτο τους φερνει σε διαφορετικα στρατοπεδα
Στο τρέιλερ δείχνει το Στέφαν και τους υπόλοιπους να έχουν πολλά παλούκια από την ταμπέλα για την γέφυρα.Για να φτιάχνονται τόσο πολλά,πιστεύω πως όπως πάντα θα τους μείνει ένα τελευταίο παλούκι και αν ο Κλάους δεν πεθάνει μέσα σε αυτή τη σεζόν,το μισό της τέταρτης σεζόν θα παιχτεί με το τελευταίο παλούκι.Κάτι τέτοιο πιστεύω θα γίνει.
όσον αφορά για το αν θα δειχτεί η σειρά στο Σταρ, εγώ τλχστν ως προς αυτό δεν τρέφω και πολλες ελπίδες...μας έχουν στο περίμενε...ολο λένε λένε οτι θα το βάλουν απ'την αρχη της χρόνιάς και νωρίτερα μη σου πω, αλλά μόνο λόγια είναι...
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Κοίτα προς το παρόν όχι, ξέρω πάνω -κάτω όσα πρέπει να χρειάζται να ξέρω...αλλά αν Δημήτρη γνωρίζεις κάτι όσον αφορά τρίγωνο Ταιλερ-Καρολάιν-Κλαους θα ήθελα να μου το πεις
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Ξέρω μόνο τι θα γίνει στην 4η σεζόν,(αν έλεγαν αλήθεια),ποια θα εμφανιστεί στο 19 επεισόδιο και έχω μια θεωρία για το ποιος Αρχικός θα ζήσει.Επίσης ξέρω τι θα γίνει με τον Τάιλερ.
Θα σκοτώσουν το κακόμοιτο το παίδι ? το οποίο βεβαια δεν θέλω να καταλήξει με την καρολαιν Ωχ αν εμφανιστεί η Τάτια δεν μας βλέπω καλά...θα γίνει εκεί μέσα μύλος...
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations