Toν Μέρλιν που σου είπε πως λες ότι είσαι 18 αλλά είσαι γριά.EL.J girl έγραψε:Αυτό είναι το κακό... Ποιον λες να εξοντώσουμε αφού δεν παθαίνουμε τίποτα εμεις?
- Σπόιλερ:
Τέλος τα σπόιλερ
- Σπόιλερ:
- Γιατί;
Toν Μέρλιν που σου είπε πως λες ότι είσαι 18 αλλά είσαι γριά.EL.J girl έγραψε:Αυτό είναι το κακό... Ποιον λες να εξοντώσουμε αφού δεν παθαίνουμε τίποτα εμεις?
- Σπόιλερ:
Τέλος τα σπόιλερ
Maniana έγραψε:Για σπάσιμο Χαχαχαχα
Απλά το βαρέθηκα : Τι κάνεις Βασίλη ?
Εσύ να μου φέρεις το παγωτό μου. Ακόμα παγωτό θέλω.Nathaniel έγραψε:Maniana έγραψε:Για σπάσιμο Χαχαχαχα
Απλά το βαρέθηκα : Τι κάνεις Βασίλη ?
Καλά είμαι
Εσύ τι κάνεις;
Γεια σου Ρέα, γεια σου Νίκο
dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
Φράουλα!!Nathaniel έγραψε:Θα σου φέρω, θα σου φέρω...
Τι παγωτό προτιμάς όμως;
Υποθέτω όχι σοκολάτα έτσι δεν είναι;
Εμένα.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
Πες μου και κάτι φωτεινό που δε μισείς!
dREAm Girl έγραψε:Εμένα.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Εμένα.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
Τουλάχιστον έχεις... αυτοπεποίθηση :
dREAm Girl έγραψε:Γιατί ζαλίζομαι με το πολύ φως...:/ Πονάνε τα μάτια μου και δε μπορώ να δω σχεδόν τίποτα. :/
dREAm Girl έγραψε:Φράουλα!!Nathaniel έγραψε:Θα σου φέρω, θα σου φέρω...
Τι παγωτό προτιμάς όμως;
Υποθέτω όχι σοκολάτα έτσι δεν είναι;Εμένα.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
Καλώς τον!Χαρι Ποτερ έγραψε:Eιναι σλιθριν της αρεσε το σκοταδι!! :P
Γεια σας κιολας!!!!!!!
Κι εγώωωωωω!!! Είμαι έξω μόνο το βράδυ και πολύ νωρίς το πρωί που δεν έχει ξημερώσει καλά καλά...Maniana έγραψε::/dREAm Girl έγραψε:Γιατί ζαλίζομαι με το πολύ φως...:/ Πονάνε τα μάτια μου και δε μπορώ να δω σχεδόν τίποτα. :/
Εγώ μόνο το καλοκαίρι σιχαίνομαι.......
Nathaniel έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Φράουλα!!Nathaniel έγραψε:Θα σου φέρω, θα σου φέρω...
Τι παγωτό προτιμάς όμως;
Υποθέτω όχι σοκολάτα έτσι δεν είναι;Εμένα.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
Φράουλα φράουλα... τι να κάνουμε... ότι θέλει η Ρέα μας :P
Και τον καλό γλυκούλη λύκο δεν τον μισείς και είναι και φωτεινός.
dREAm Girl έγραψε:FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Εμένα.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Χάλια καιρό έχει. Μισώ τον ήλιο.
Τουλάχιστον έχεις... αυτοπεποίθηση :
Χιχιχι ..! Ναι! Κακό; :P
Πόδια ή αυτοκίνητο. Περισσότερες φορές με τα πόδια για πρωινή άσκηση.FoNikos21 έγραψε:Όχι βέβαια
Αρκεί να πηγαίνεις στο σχολείο σου με τα πόδια/ποδήλατο/αυτοκίνητο/λεωφορείο/τρένο/αεροπλάνο/πυραυλάκατο και όχι με καλάμι! :
Δεν ήξερε, δε ρώταγε; :PNathaniel έγραψε:Αφού ήταν χορτοφάγος ρε...
Και ήταν και κακός μάγειρας... ε τόσα χρόνια λουλουδοδίαιτα τι να θυμάται από γαλλική κουζίνα;