Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Η πρώτη είναι ολ δε μανεϊ έχεις βγει πολύ ωραίος! Στην δεύτερη δν φαίνεσια και πολύ καλά αλλά δν μπορώ να ΜΗΝ σχολιάσω την κουβερτούλααα είναι γούτσου!
Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Γιο. Τι έχουμε δώ; Ας πω πρώτα τα ολίγα για τον Ζαχαρένιο Ζαχαρία πρωτού ξεσκίσω το μεγάλο αφεντικό.
Μαλλί γουάου. : Διακρίνω την τράπεζα στην Καμάρα από πίσω; Εύγε καμάρι. : Αναμένεται να πάμε μαζί μία μέρα, μην ξεχνάς. :
Και τώρα αφήστε με να τον κάνω κιμά:
Καλά μωρή σαφρακιασμένη νερόκοτα! Στουπόπλασμα! Γελοίε, αχρείε διαχειριστή της πεντάρας!!!!!!! Κολάζεις τις μικρές και άπειρες μα εγώ σε έχω καταλάβει. Παπούτσια ξωτικού και αηδίες, πάρτε τον από μπροστά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλά, χωρίς πλάκα, λατρεύω τα ξωτικοπαπούτσια, τα προτιμώ από το ιδιαίτερα πολυφορεμένο και συνηθές της νεολαίας κασκόλ-καρό-στυλ. :
Έχω ένα από Συρία εγώ, νιανια. :
Καλά, από κει και πέρα άντε να βγάλεις κι άλλες φώτο. : Μία επαγγελματική δε με χαλάει. : Και έχω και τηλέφωνο πρακτορείου μοντέλων, οκ; :
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Aκριβως ομως! Σε κατι τετοιο με παραπεμπει και εμενα! Πολυ ωραια ρουχα, Μερλιν κουκλακι.
Ανδρεα πολυ ομορφος! Ωραιο κολιε.
Ποιές λέξεις μέσα σου σαπίζουν και δεν θέλουν να βγούν; Ποια ελπίδα σε οδηγεί στην πιό γλυκιά αυταπάτη; Ποια θλίψη σε κλωτσάει πιο μακριά από παντού; Πες μου ποιο φόβο αγάπησες πάλι.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Πωπω, τωρα που αραιωσα, καθε φορα που λογκαρω βλέπω φωτο του Δημήτρη! : Τι να πει κανείς για το μοντελάκι του φόρουμ; Τα χουμε πει όλα πια : Κι αυτη η ολόσωμη έχει ξεπεράσει τις υπόλοιπες γιατι δείχνει και το κορμί σου το φιδίσιο, που ναι μπρος και πισω ισιο : Αντρέα κούκλος, κούκλος! Φτου σου καμάρι μου! Σε κάθε φωτο ομορφαίνεις! Ροξυ γλυκούλα!