RemousLoupin έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Όχι... είναι όλη δική σου
Ανθή μη μιλήσεις :
Μια συμβουλή μονάχα. Μακριά από σόμπες
ΟΚ, θα προσέχω :
Ανθή... τα Τρίκαλα δυο τσιγάρα δρόμος είναι
RemousLoupin έγραψε:FoNikos21 έγραψε:Όχι... είναι όλη δική σου
Ανθή μη μιλήσεις :
Μια συμβουλή μονάχα. Μακριά από σόμπες
@RtVaVa έγραψε:jate έγραψε:@RtVaVa έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Αριστερα ειναι η Αρτεμη, και δεξια εγω!
- Σπόιλερ:
Να με συγχωρέσεις, αλλά το πλέον κύριο πράγμα που δεν προσέχω στην συγκεκριμένη φωτογραφία έιναι εγώ και εσύ. :P
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Ελάτε πείτε μας,σε ποια αρέσει ο μελαχρινός αριστερά; :jate έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Βασικα αυτος που ειναι δεξια δεξια, ετσι οπως εχει τα ματια του μοιαζει σαν anime!
Eνώ ο αριστερά είναι ίδιος ο Νταν απο gossip girl
Λες αυτόν που στέκεται με το απλανές και ανέμελο βλέμμα; Δόξα τω θεώ, σε καμία... Δεξιά βρίσκεται η ιστορία...
Ασχολιαστο. :P@RtVaVa έγραψε:Να με συγχωρέσεις, αλλά το πλέον κύριο πράγμα που δεν προσέχω στην συγκεκριμένη φωτογραφία έιναι εγώ και εσύ. :P
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.
Δεσμευμενοι ειναι ολοι απο αριστερα. :jate έγραψε:Ελάτε πείτε μας,σε ποια αρέσει ο μελαχρινός αριστερά; :
Τι ακουω!jate έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Βασικα αυτος που ειναι δεξια δεξια, ετσι οπως εχει τα ματια του μοιαζει σαν anime!
Eνώ ο αριστερά είναι ίδιος ο Νταν απο gossip girl
Θενκια Κονι!Connie έγραψε:Πόσο θεά παίζει να' ναι η Ειρήνη με ίσιο μαλλί;
Σκαμε τωρα?@RtVaVa έγραψε:Λες αυτόν που στέκεται με το απλανές και ανέμελο βλέμμα; Δόξα τω θεώ, σε καμία... Δεξιά βρίσκεται η ιστορία...
Poisonous_touch έγραψε:
Ποιον με τα σταρακια λες Νικολ?
jate έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Toν ξανθό :
Poisonous_touch έγραψε:jate έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Toν ξανθό :
E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Πλιιιιζ, οχι πολλες ντοματες! :
Ε αμ τι?! :Pjate έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:jate έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Toν ξανθό :
E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Πλιιιιζ, οχι πολλες ντοματες! :
Ααααα,ομαδική η φωτογραφία! Εμείς λέμε για αυτόν με τα γυαλιά,ε;
Σπαμμαρουμε.@RtVaVa έγραψε:Χεμ Χεμ...
Poisonous_touch έγραψε:E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Αυτος που μιλησες στο τηλ. :dREAm Girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Ποιος είναι λέει;
Poisonous_touch έγραψε:Αυτος που μιλησες στο τηλ. :dREAm Girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Ποιος είναι λέει;
Πως τον περιμενατε? :dREAm Girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Αυτος που μιλησες στο τηλ. :dREAm Girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Ποιος είναι λέει;
Αλλιώς τον περιμέναμε κ αλλιώς μας βγήκε..
Γιατί είπα, αλλιώς τον περίμενα.@RtVaVa έγραψε:Γιατί ξαφνιάστηκες τόσο;
Αλλιώς. Α, κιουρία μου, γι' αυτό όταν σου είπα περιγραφή στο μίτινγκ γέλασες. Αμ δε θα σε πιάσω; Θα δεις!Poisonous_touch έγραψε:Πως τον περιμενατε? :dREAm Girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Αυτος που μιλησες στο τηλ. :dREAm Girl έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:E, βασικα αυτος ειναι ο Λεωνιδας. :P (ακα καραμιτολας)
Ποιος είναι λέει;
Αλλιώς τον περιμέναμε κ αλλιώς μας βγήκε..
dREAm Girl έγραψε: Α, κιουρία μου, γι' αυτό όταν σου είπα περιγραφή στο μίτινγκ γέλασες. Αμ δε θα σε πιάσω; Θα δεις!
Πάντως έχει ωραίο μαλλί.