ΠεραστικούλιαFoNikos21 έγραψε:Ρέα μου όχι :
Αυτό κάνω. :PDan_Liza έγραψε:Τοτε Ρεα περιμενε.
ΠεραστικούλιαFoNikos21 έγραψε:Ρέα μου όχι :
Αυτό κάνω. :PDan_Liza έγραψε:Τοτε Ρεα περιμενε.
Θα της δωσω εαν θελει.FoNikos21 έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Τοτε Ρεα περιμενε.
Θα της δώσεις και συνταγή?
Σοφία αν είσαι χοντρός, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πάρεις σβάρνα το συρματόπλεγμα :
Για δώσε.Dan_Liza έγραψε:Θα της δωσω εαν θελει.FoNikos21 έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Τοτε Ρεα περιμενε.
Θα της δώσεις και συνταγή?
Σοφία αν είσαι χοντρός, το μόνο που καταφέρνεις είναι να πάρεις σβάρνα το συρματόπλεγμα :
Dan_Liza έγραψε:Βασικα εμενα μου φαινεται τελεια η ερπηση. Νιωθεις πως εισαι ενα με το εδαφος, με το χωμα και εισαι σαν φιδι Β)
Connie έγραψε:Δεν πρόκειται για μένα. Είναι σοβαρό όμως και θέλω την προσοχή σας.
Λόγω προσωπικών λόγων, η Μαριλένα, (Minerva McGonagal) δεν πρόκεται να μπει στον υπολογιστή μέχρι... λογικά να γίνει 18. Έγινε κάτι και ως άτομο που γνωρίζω όλη την κατάσταση παρακαλώ πολύ, αν όχι απαιτώ, να μην ρωτήσετε ούτε την Μαριλένα, ούτε εμένα. Μην στέλνετε άσκοπα pm, mail κλπ. Δεν πρόκειται να απαντηθούν. Αν τύχει κάποια στιγμή και λογκάρει η Μαριλένα θα είναι θαύμα. Δεν θέλω να γίνει σούσουρο, και είναι άσκοπο να πείτε εδώ κάποιο αντίο.
Αυτά.
Να μην παρει με καμια Παναγια το Μεσουλιντ.Connie έγραψε:Για δώσε.
Να μην ειστε λαχανιασμενοι. Ευκολο.FoNikos21 έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Βασικα εμενα μου φαινεται τελεια η ερπηση. Νιωθεις πως εισαι ενα με το εδαφος, με το χωμα και εισαι σαν φιδι Β)
Ναι... είναι πολύ ωραία αίσθηση, αλλά δεν το απολαμβάνεις αν είσαι ήδη λαχανιασμένος από τα προηγούμενα εμπόδια.
Λιζάκι πονάει... γι' αυτό προσπαθούμε να το αποφύγουμε :
Κάτι θα ξέρεις...Dan_Liza έγραψε:
Να μην παρει με καμια Παναγια το Μεσουλιντ.
Βασικα απο την στιγμη που το Ντεπον δεν κανει τιποτα τοτε πρεπει να παρεις κατι πιο βαρυ (του οποιου το ονομα δε θυμαμαι τωρα ) ενω θα επρεπε να εχεις φαει κατι νωριτερα. Το Μεσουλιντ ειναι πιο ελαφρυ και δε θα βοηθησει καθολου. Επισης, σε συνδιασμο με το Ντεπον θα ειναι ασχημα τα πραγματα.dREAm Girl έγραψε:Κάτι θα ξέρεις...Dan_Liza έγραψε:
Να μην παρει με καμια Παναγια το Μεσουλιντ.
Connie έγραψε:Αδιαφορώ πραγματικά για ηθική αυτή τη στιγμή.
Dan_Liza έγραψε:Κωνα συγνωμη αλλα με το ποστ σου οπου λες: Προσεξε κανεις το ποστ μου ή οχι;
δειχνεις πως θελεις να τραβηξεις την προσοχη ενω στο αρχικο σου ειχες πει να μην ρωτησουμε, να μην κανουμε τιποτα.
Α, υπέροχα!Dan_Liza έγραψε: Βασικα απο την στιγμη που το Ντεπον δεν κανει τιποτα τοτε πρεπει να παρεις κατι πιο βαρυ (του οποιου το ονομα δε θυμαμαι τωρα ) ενω θα επρεπε να εχεις φαει κατι νωριτερα. Το Μεσουλιντ ειναι πιο ελαφρυ και δε θα βοηθησει καθολου. Επισης, σε συνδιασμο με το Ντεπον θα ειναι ασχημα τα πραγματα.
Δεν το πηγα στο να "κοντραριστουμε" και δε θελω να δημιουργηθει τετοια εντυπωση για κανεναν απο κανενα. Απλα εξεφρασα την αποψη μου.Nathaniel έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Κωνα συγνωμη αλλα με το ποστ σου οπου λες: Προσεξε κανεις το ποστ μου ή οχι;
δειχνεις πως θελεις να τραβηξεις την προσοχη ενω στο αρχικο σου ειχες πει να μην ρωτησουμε, να μην κανουμε τιποτα.
χμ... μερικες φορές πονάει να μην υπάρχει αντίδραση όταν ένας φίλος φεύγει και είναι σαν κανεις να μην ενδιαφέρεται. το αν θα βρούμε ευκαιρία οι υπόλοιποι να το σχολιάσουμε απλά για να κοντραριστούμε... ντάξει τι να πω... αν αυτό θέλετε...
Βοηθησα;dREAm Girl έγραψε:Α, υπέροχα!Dan_Liza έγραψε: Βασικα απο την στιγμη που το Ντεπον δεν κανει τιποτα τοτε πρεπει να παρεις κατι πιο βαρυ (του οποιου το ονομα δε θυμαμαι τωρα ) ενω θα επρεπε να εχεις φαει κατι νωριτερα. Το Μεσουλιντ ειναι πιο ελαφρυ και δε θα βοηθησει καθολου. Επισης, σε συνδιασμο με το Ντεπον θα ειναι ασχημα τα πραγματα.
Nathaniel έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Κωνα συγνωμη αλλα με το ποστ σου οπου λες: Προσεξε κανεις το ποστ μου ή οχι;
χμ... μερικες φορές πονάει να μην υπάρχει αντίδραση όταν ένας φίλος φεύγει και είναι σαν κανεις να μην ενδιαφέρεται. το αν θα βρούμε ευκαιρία οι υπόλοιποι να το σχολιάσουμε απλά για να κοντραριστούμε... ντάξει τι να πω... αν αυτό θέλετε...
Αμέ. :P Ξέρω τι να μην πάρω.Dan_Liza έγραψε:Βοηθησα;dREAm Girl έγραψε:Α, υπέροχα!Dan_Liza έγραψε: Βασικα απο την στιγμη που το Ντεπον δεν κανει τιποτα τοτε πρεπει να παρεις κατι πιο βαρυ (του οποιου το ονομα δε θυμαμαι τωρα ) ενω θα επρεπε να εχεις φαει κατι νωριτερα. Το Μεσουλιντ ειναι πιο ελαφρυ και δε θα βοηθησει καθολου. Επισης, σε συνδιασμο με το Ντεπον θα ειναι ασχημα τα πραγματα.
:P
FoNikos21 έγραψε:Nathaniel έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Κωνα συγνωμη αλλα με το ποστ σου οπου λες: Προσεξε κανεις το ποστ μου ή οχι;
Ναι, αλλά μας υπογραμμίζει ότι είναι άσκοπο να πουμε κάποιο αντίο. Άρα, λογικά δε περιμένει να απαντήσουμε