εγω το ανακαλυψα σ ενα αλλο πλειρουμ που νομιζω εχει και θεσ/νικη, το playhouse!(το ξερεις?)
Παντως η πλακα μ ενα φιλο μου ειναι οταν εχουμε παρομοια φυλλα, καθε φορα του κανω "πιαστο, ιδια ειναι!"
και καθε φορα την παταει
Θέλω κι εγώHecate έγραψε:Εγώ έχω παίξει και "Πέφτει η νύχτα στο Χόκσμιντ" με θανατοφάγους και χρυσούχους αντί για δολοφόνους και αστυνομικούς
Κι εγώ θύμα είμαι πιο συχνάBerenice έγραψε:^ΤΕΛΕΙΟ.
Συνήθως είμαι θύμα Αλλά κάνω ότι είμαι αστυνομικός για να μείνω κι άλλο στο παιχνίδι
Eleanna Lovegood έγραψε: μπλα μπλα μπλα κολιτσινα μπλα μπλα
Να 'ναι καλα η γιαγια και ο παππουςMysterious Wizard έγραψε:Eleanna Lovegood έγραψε: μπλα μπλα μπλα κολιτσινα μπλα μπλα
Νόμιζα πως μόνο εγώ και οι ηλικιωμένοι στη γειτονιά μου ήξεραν αυτό το παιχνίδι!
Eleanna Lovegood έγραψε:Να 'ναι καλα η γιαγια και ο παππουςMysterious Wizard έγραψε:Eleanna Lovegood έγραψε: μπλα μπλα μπλα κολιτσινα μπλα μπλα
Νόμιζα πως μόνο εγώ και οι ηλικιωμένοι στη γειτονιά μου ήξεραν αυτό το παιχνίδι!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Κουμ καν δε λέγεται; Καρβουνης τι είναι, δώσε λίγο ίνφο!
Γενικά δε μ' αρέσουν τα χαρτιά γιατί είναι εντελώς θέμα τύχης (χάνω με μια κουβέντα ) αλλά ένα είναι το παιχνίδι: Καστοράκια