dREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Περαστικούλια
Μάλλον δε προσέχεις και πολύ τον εαυτό σου
dREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Narcissa έγραψε:Connie έγραψε:Δε διαφωνώ. Απλά δε θέλω να φάω μία σοκολάτα επειδή η γιορτή με προστάζει. Άλλωστε, αρκετή γλύκα έχει η μέρα μόνη της.
Από την άλλη ο κάφρος μέσα σου θέλει να γιορτάσει αυτή τη γιορτή στο έπακρον.
Αυτό με τους κάλτ μου άρεσε.
Οχι αλλά γιατι να μη φας; Αφου τη θες... και τη σοκολατα και τη γλυκα... σιγα μωρε μην τα παιρνουμε ολα τοσο σοβαρα. Η ποιοτητα μας και η σοβαροτητα μας σαν ανθρωποι δε φαινεται απο το αν πηραμε αρκουδακι...
Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Περαστικούλια
dREAm Girl έγραψε:Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Περαστικούλια
Σώωωπα! Κάτι μου είπες τώρα!
Απλά λέω την αλήθεια.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Περαστικούλια
Και γιατί το λες σα να καμαρώνεις?
dREAm Girl έγραψε:Απλά λέω την αλήθεια.FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Περαστικούλια
Και γιατί το λες σα να καμαρώνεις?
Narcissa έγραψε:Ε σ εμενα θα την κάνεις τη χάρη; Στον έρωτα σου να πας...
Δεν είναι εύκολο να αλλάξει. :/ Αν αλλάξει , θα αλλάξω κι εγώ και αυτό δε θα έχει πλάκα. :/FoNikos21 έγραψε:Προσπαθείς να την αλλάξεις?dREAm Girl έγραψε:Απλά λέω την αλήθεια.FoNikos21 έγραψε:Και γιατί το λες σα να καμαρώνεις?dREAm Girl έγραψε:Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:ΠεραστικούλιαdREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
dREAm Girl έγραψε:Δεν είναι εύκολο να αλλάξει. :/ Αν αλλάξει , θα αλλάξω κι εγώ και αυτό δε θα έχει πλάκα. :/FoNikos21 έγραψε:Προσπαθείς να την αλλάξεις?dREAm Girl έγραψε:Απλά λέω την αλήθεια.FoNikos21 έγραψε:Και γιατί το λες σα να καμαρώνεις?dREAm Girl έγραψε:Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:ΠεραστικούλιαdREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Δεν την απορρίπτουμε, απλά ξέρουμε πως σπάνια γίνονται θαύματα. :PFoNikos21 έγραψε:Δεν απορρίπτουμε τη προσωπική βελτίωσηdREAm Girl έγραψε:Δεν είναι εύκολο να αλλάξει. :/ Αν αλλάξει , θα αλλάξω κι εγώ και αυτό δε θα έχει πλάκα. :/FoNikos21 έγραψε:Προσπαθείς να την αλλάξεις?dREAm Girl έγραψε:Απλά λέω την αλήθεια.FoNikos21 έγραψε:Και γιατί το λες σα να καμαρώνεις?dREAm Girl έγραψε:Ευχαριστώωω..FoNikos21 έγραψε:ΠεραστικούλιαdREAm Girl έγραψε:Πυρετό, πονοκέφαλο και ο λαιμός μου είναι χάλια. :P Δε μπορώ να μιλήσω.. Μάλλον αυτό είναι καλό για τον κόσμο. :P
Και για να ανεβαίνουμε