Nathaniel έγραψε:οχι οχι... εκεί ήμουν... αλλά είμαι τόσο αλτρουιστής που δεν κρα΄τησα τπτ για τον εαυτό μου... σας τη μοίρασα όλη
χορηγέ μου
ευεργέτη μου
σου φιλώ το χέρι ταπεινά
δε θα ξεχάσω ποτέ το καλό που μου κανες
Nathaniel έγραψε:οχι οχι... εκεί ήμουν... αλλά είμαι τόσο αλτρουιστής που δεν κρα΄τησα τπτ για τον εαυτό μου... σας τη μοίρασα όλη
Nathaniel έγραψε: ετσι ετσι...
Αν και δεν ξέρω πόσο καλό θα κάνει στο ιματζ μου να μαθευτεί ότι εγώ σε έκανα όπως είσαι... παίζεται κορώνα-γράμματα το γούστο μου
Nathaniel έγραψε:ναι ναι... αλλα αν εισαι καλη θα πουν οτι εχω καλο γουστο... αν οχι, θα πουν οτι σε δημιουργησα για να τονισω την ομορφιά των αλλων οντων που δημιουργησα
Nathaniel έγραψε:λογικο... συγκριτικα με δημιουργηματα αλλων, τα χειροτερα δικα μου ξεπερνουν τα καλυτερα δικα τους κατα πολυ
Maniana έγραψε:ποοο 10 λεπτά έλειψα και σας έχασα :P
Nathaniel έγραψε:Τίνα, εγώ είμαι σαν τον Chuck Noris.
Η νοσοκόμα που με ξεγέννησε... χεχ... ημουν ο πρωτος μου... ηταν η τριτη μου
Nathaniel έγραψε:κακιααααααααααααααααα το διορθωσα...
ιχ... μοχθηρη βασιλισσα της κακιας θα σε νικησω μα τον πελεκυ του γκιλγκαμες!
ωωωω!! Αυτό θα το λέω κ 'γω!Sirius_Black έγραψε:Αντι για πρωτοπαλικαρο θα λεμε φιονοπαλικαρο..Καλο αυτο.. :
dREAm Girl έγραψε:ωωωω!! Αυτό θα το λέω κ 'γω!Sirius_Black έγραψε:Αντι για πρωτοπαλικαρο θα λεμε φιονοπαλικαρο..Καλο αυτο.. :
Άντε πήδ**** από το παράθυρο . :PSirius_Black έγραψε:dREAm Girl έγραψε:ωωωω!! Αυτό θα το λέω κ 'γω!Sirius_Black έγραψε:Αντι για πρωτοπαλικαρο θα λεμε φιονοπαλικαρο..Καλο αυτο.. :
Μην με κλεβεις τις σκεψεις μου...
dREAm Girl έγραψε:Άντε πήδ**** από το παράθυρο . :PSirius_Black έγραψε:dREAm Girl έγραψε:ωωωω!! Αυτό θα το λέω κ 'γω!Sirius_Black έγραψε:Αντι για πρωτοπαλικαρο θα λεμε φιονοπαλικαρο..Καλο αυτο.. :
Τα * ειναι για να μη μου πουν πως είπα κάτι κακό . :P
dREAm Girl έγραψε:Άντε πήδ**** από το παράθυρο . :PSirius_Black έγραψε:dREAm Girl έγραψε:ωωωω!! Αυτό θα το λέω κ 'γω!Sirius_Black έγραψε:Αντι για πρωτοπαλικαρο θα λεμε φιονοπαλικαρο..Καλο αυτο.. :
Τα * ειναι για να μη μου πουν πως είπα κάτι κακό . :P