από Severia_Snape Πεμ Ιουν 18, 2009 1:27 pm
Πω πω πω κακιά!!! τον φάγατε τον άνθρωπο! Καταρχάς τι ακριβώς είστε όλοι εσείς που κρίνετε? κριτές ή έχετε σπουδάσει μήπως σε καμία δραματική σχολή και δεν το ξέρω?! Είσαστε απλά θεατές.
Λοιπόν και εγώ μιλώντας σαν θεατής απλά θα πω τα εξής: Ο ντάνιελ είναι αρκετά καλός αν και πιστεύω οτι εχει περιθώρια βελτίωσης. Τι να κάνουμε? σε μερικούς το ταλέντο είναι ποιο έμφυτο απο ότι στον Ντανιελ (βλ. Haley joel osment) αλλά δεν θα τον βγάλουμε και εντελώς άχρηστο. Προσωπικά θεωρώ οτι παίζει καλύτερα απο μερικούς ηθοποιούς που είναι αρκετά μεγαλύτεροι του και με περισσοτερη πείρα στην υποκριτικη! ακόμα θελω να τονίσω το οτι ο Ντανιελ δεν εχει πάει σε καμια δραματική σχολή! Εμαθε να παίζει μόνο απο οδηγίες που του δίνανε στα γυρίσματα! και παρόλα αυτά παίζει αρκετα ικανοποιητικά για μένα. Τέλος θα ήθελα να επισημάνω κάτι (και περισσοτερο απευθύνομαι στο μέλος dreamer αλλα και στους υπόλοιπους) ότι τον Ντάνιελ στη συγκεκριμένη ταινία περισσότερο τον διαλέξανε γιατί είναι απο τους πιο γνωστους νεους ηθοποιούς στον κόσμο και όχι τόσο για το υποκριτικό του ταλέντο (μπορεί να έχω μια αδυναμίούλα στον Νταν αλλα θέλω να είμαι αντικειμενική). Παρόλα αυτά επειδή θέσατε και το θέμα του χάρι πότερ, εκει τον Ντάνιελ σιγουρα δεν τον πήρανε γιατι ήταν γνωστός (ούτε η μάνα του δεν τον ήξερε πριν παίξει στις ταινίες) αλλά τον διαλέξανε ανάμεσα σε 60000 παιδιά περίπου για τον ρόλο!!! αυτό λέει πολλά για μένα! και μην μου πείτε τώρα ότι τον διαλέξανε γιατί αντανακλούσε πιο πολύ την εικόνα του χάρι εμφανισιακά! Μπορώ να σας βρω ενα σωρό παιδια που να μοιάζουν στον χαρι ποτερ! θα μπορούσαν να τον απορίψουν αν δεν είχε καθόλου ταλέντο ή ακόμα να τον βάλουν να παίξει άλλο ρόλο όχι τον πρωταγωνιστικό!