Cassandra Black έγραψε:Υποτίθεται ότι εσείς δεν το ξέρετε όμως.Bellatrix Black-Lestrange έγραψε:Καλά !!!!!!!!!!!!!!!!
Διάβασες κόννι μας παρακολουθεί ο Όντιν
είναι και αυτό
Cassandra Black έγραψε:Υποτίθεται ότι εσείς δεν το ξέρετε όμως.Bellatrix Black-Lestrange έγραψε:Καλά !!!!!!!!!!!!!!!!
Διάβασες κόννι μας παρακολουθεί ο Όντιν
dREAm Girl έγραψε:Άρα μας θυμάσαι μόνο όταν βαριέσαι;EL.J girl έγραψε:dREAm Girl έγραψε:Ελευθερίααααααααααα!!!!!
Τι κάνεις;
Καλα ειμαιιιιιιιι
Βαριεμαι και ειπα να δω τι κάνετε!Καλησπέρα Τίνα! Πώς είσαι;Helga Hufflepuff έγραψε:γεια σου Ρεουλίνι
Εγώ θέλω κι εδώ.EL.J girl έγραψε:Αν και εσυ δν πρεπει να παραπονιέσαι σ μιλάω και στο μσν : :
ρε, παρτε το χαμπαρι. ειμαι βαμπερωCassandra Black έγραψε:Άπλωσε χέρι στον Όντιν μου και θα αμολήσουμε τη Σακούρα ΚΑΙ σ' εσένα
Αφού το ξέρεις do your stuff. Μπορεί βέβαια να το μετανιώσεις. Γιατί τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η Σακούρα είναι μια απλή λύκαινα?Connie έγραψε:ρε, παρτε το χαμπαρι. ειμαι βαμπερωCassandra Black έγραψε:Άπλωσε χέρι στον Όντιν μου και θα αμολήσουμε τη Σακούρα ΚΑΙ σ' εσένα
Τπτ δε μου κανετε
Αλλωστε εχω ενοραση.
το ξεεερω οτι μας παρακολουθουν.
Mr. Filch έγραψε:χα χα χα χα
ενε χαρικα παρα πολυ αν και δεν
με κιταζε η στελα δεν με ποιραζη
αχχχχχχχ
ηταν και αγιατρος μου εκει και οπροπονητις
Mr. Filch έγραψε: ααααααα ΧΟΡΙΣΑ ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Cassandra Black έγραψε:Αφού το ξέρεις do your stuff. Μπορεί βέβαια να το μετανιώσεις. Γιατί τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η Σακούρα είναι μια απλή λύκαινα?Connie έγραψε:ρε, παρτε το χαμπαρι. ειμαι βαμπερωCassandra Black έγραψε:Άπλωσε χέρι στον Όντιν μου και θα αμολήσουμε τη Σακούρα ΚΑΙ σ' εσένα
Τπτ δε μου κανετε
Αλλωστε εχω ενοραση.
το ξεεερω οτι μας παρακολουθουν.
Mr. Filch έγραψε:αχ αχ αχ αχ ναι το νιθω οτι τιν ξεπερασα μαρια θελης να
γινουμε φιλη
Connie έγραψε:Δε με κόβει με τπτ.
Λυπάμαι τον κομπογιαννίτη που μας εφερες για καθηγητη αν του σκοτωσω το κουταβι.