Την προηγούμενη φορά ψηφίσατε τα αγαπημένα σας τελευταία λόγια ενός από τους χαρακτήρες της σειράς... Σήμερα τα περιεχόμενο των ατάκων είναι πιο εύθυμο... Χιουμοριστικό θα λέγαμε... ίσως όμως λίγο μαύρο.
Την διαδικασία την ξέρετε, ψηφίστε και σχολιάστε την ατάκα που σας φάνηκε πιο αστεία, πιο εύχστοχη σαν παρατήρηση και πιο ξεχωριστή ανάμεσα στις τέσσερις της ψηφορίας. Το πολλ θα κλείσει τέλη του επόμενου μήνα.
1. 'Αρκετή λέρα έχουν τα ρούχα μου. Δεν χρείαζεται να τα αγγίζεις κι εσύ.' - Σίριος Μπλακ (προς τον Πιτερ Πετιγκριου) στον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν
2. 'Α, κατάλαβα. Δεν χρειάζεται να μου πείτε περισσότερα, δεσποινίς Γκρέιντζερ. Πείτε μου ποιος από εσάς θα πεθάνει φέτος;' -Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ (σχετικά με το μάθημα της Μαντικής) στον Αιχμάλωτο του Αζκαμπάν
3. 'Ποιος σου μαύρισε το μάτι, Γκρέιντζερ; Θέλω να του στείλω λουλούδια.' -Ντράκο Μαλφόι στον Ημίαιμο Πρίγκιπα
4. 'Εγώ μπορώ να σας διδάξω πως να κλείνετε σε μπουκαλάκια τη φήμη, τη δόξα, την αγάπη, ακόμη και τον ξαφνικό θάνατο... Μπορώ δηλαδή να σας τα μάθω αν δεν είσταστε τόσο ηλίθιοι, όσο είναι οι μαθητές που συνήθως έρχονται στην τάξη μου...' -Σέβερους Σνέιπ στην Φιλοσοφική Λίθο
Έχει επεξεργασθεί από τον/την RemousLoupin στις Κυρ Ιαν 24, 2010 4:47 pm, 1 φορά