από Romilda Vane Τρι Μαρ 01, 2011 5:30 pm
FoNikos21 έγραψε:Είναι απλό ρε παιδιά :P
Όσοι είστε Αθηναίοι, επιλέγετε Αθήνα Οι υπόλοιποι Σαλόνικα Έχει τις ανέσεις μιας μεγάλης πόλης, χωρίς να τις συνδυάζει με το χάος της πρωτεύουσας
Έχει παραλία, ολοζώντανη νυχτερινή ζωή και εξαιρετικές μπουγάτσες/κρέπες( :P )
Σε ποιότητα φοιτητόκοσμου(και ειδικά γυναικείου
) σαφώς και υπερτερεί
Από την άλλη, αν ήταν να πάω εξωτερικό, θα προτιμούσα τη Νέα Υόρκη και πιο συγκεκριμένα το Πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει ο θείος μου :P
οχι, και οι Αθηναιοι Σαλλονικα επιλεγουμε!
ηρθα να σε διαψευσω
ή ειμαι εξερεση στον κανονα
Δεν ξερω γιατι αλλα εχω ενα κολλημα με τη Θεσσαλονικη. Μηπως ειναι τα τριγωνα? μηπως ειναι οι μπουγατσες? μηπως ειναι τα λλλ και τα "με ειπε, τον ειπα,σε λεω?" ?μηπως μου χει μεινει απωθημενο απο τοοοτε που ηταν να παμε σ ενα γαμο Σαλλονικα και μενα δεν με πηραν?
Ετσι κι αλλιως η σχολη που θελω να περασω υπαρχει και στην Αθηνα και στη Θεσσαλονικη
Αλλα περα απ την πλακα ,εκτος απ τη σχολη, η θεσσαλονικη ειναι τοσο ωραια πολη, απ 'ο,τι εχω ακουσει. Α! μπορει να περασει και η ξαδερφη μου απο Κρητη και να μενουμε μαζι! που ξερεις!
και εχει και κατι σχετικο με ενα αλλο κολλημα που εχω και θελω να το κανω επαγγελμα αλλα ας οψεται που ζουμε στην Ελλαδα και δεν εχουμε σχολες! Τεσπα θα εγκλιματιστω ειμαι σιγουρη. Το μονο προβλημα ειναι τα σουβλακια που δεν τα φτιαχνουν με πιτα
δευτερη επιλογη Πατρα. Ε, μην αρχισω τωρα και για την Πατρα
Μονο και μονο οι τουριστες με το σανδαλι και την καλτσα και το χαρτη στο χερι...
ξεφυγα μαζεψτε με