Τωρα καταλαβα τι εννοεις :
Και ο Δημητρης το δεχεται αυτο? :
Minerva McGonagall έγραψε:Γιατί δεν θα τον χωρίσω τον Αντρέα!
Άρα γτ να το ξέρει; Ας κάνουμε 2 ανθρώπους χαρούμενους!
Minerva McGonagall έγραψε:Δε με νοιάζει τι δέχεται αυτό το κατακάθι
Ρέα ναι, το χαρέμι της Μάρσυς είναι γεγονός
Είμαι ο νέος Σίμος του φόρουμ
Gellert Prince έγραψε:Minerva McGonagall έγραψε:
Ε , οχι και χαρουμενους. Καντηλες θα βγαλω με εσενα!
Fleur Delacour έγραψε:
Gellert Prince έγραψε:καλα καλα ηρθα! Αυτη η αχρηστη και ηλιθια σαν τσιχλοφουσκα, που λεγεται Μαριλενα δεχτηκε να γινουμε ζευγαρι, η ρεα γινεται ανιψια μου και κουμπαρα στον γαμο.
Καληνυχτα σας, και τα δωρα στην εξοδο οταν θα ξεκουμπιστητε! :@:
Ζηλευεις τον Σιμουκο Μαρσυ?Minerva McGonagall έγραψε:Είμαι ο νέος Σίμος του φόρουμ
Minerva McGonagall έγραψε:Ναι καλά
Εσύ δε καταδέχτηκες να γίνεις Μπλακ όταν σου δώσαμε την ξαδέρφη, άρα ούτε κι εγώ θα γίνω πρινς όταν μου δώσετε τον ξάδερφο
Ειρήνη αν είσαι με την Ρέα,εγώ είμαι εδώTom Marvolo Riddle έγραψε:Ρεα το αποφασίσαμε με την άλλη, την δικηγόρο σου. Ούτε το όνομά της δεν θέλω να πω. Θα σας αναλάβουμε
Φυσικά την δίκη θα κερδίσουν οι γονείς σου, που τους αναλαμβάνω εγώ
Φτηνέ.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ειρήνη εγώ είμαι φτηνότερος δικηγόρος.
Ρέα θα γίνει δίκη, ότι και να λες. Με την άλλη έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε, δεν θα μας το χαλάσεις!
Με την Ρεα. Ειμαστε δυο ανυπερασπιστα κοριτσακια.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Με ποιανού το μέρος είσαι; :
Καλα, παιδια, μην σκοτωνεστε. Ενας ενας. :PBerenice έγραψε:
Ειρήνη αν είσαι με την Ρέα,εγώ είμαι εδώ
Γιατι τοσο καιρο που μενω? :dREAm Girl έγραψε:Τομ , γλυκό μου αντικοινωνικό 8χρονο, δε θα γίνει δίκη γιατί τον αγαπάω τον μπαμπά μου.
- Σπόιλερ:
Θα μείνω σπίτι του για να του σπάω τα νεύρα περισσότερο!
Ειρήνη, θα ρθεις από το σπίτι σου για λίγες μέρες, να μείνεις με την αδερφούλα;
dREAm Girl έγραψε:Φτηνέ.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ειρήνη εγώ είμαι φτηνότερος δικηγόρος.
Ρέα θα γίνει δίκη, ότι και να λες. Με την άλλη έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε, δεν θα μας το χαλάσεις!
Έτσι νομίζεις.
Με τον άντρα σου ρε! :Poisonous_touch έγραψε:Γιατι τοσο καιρο που μενω? :dREAm Girl έγραψε:Τομ , γλυκό μου αντικοινωνικό 8χρονο, δε θα γίνει δίκη γιατί τον αγαπάω τον μπαμπά μου.Ειρήνη, θα ρθεις από το σπίτι σου για λίγες μέρες, να μείνεις με την αδερφούλα;
- Σπόιλερ:
Θα μείνω σπίτι του για να του σπάω τα νεύρα περισσότερο!
Θέλετε να γίνει δίκη; Να γίνει. : Άντε γιατί είμαι καλό παιδάκι. :Berenice έγραψε:Να σου πω,δεν τσακώθηκα εγώ με τον πατέρα/μάνα/βαφτισημιό/αρραβωνιαστικό κοκ για να μας κρεμάσεις εσύ Ουυυυ,θα γίνει!Και θα είσαι και μάρτυραςdREAm Girl έγραψε:Φτηνέ.Tom Marvolo Riddle έγραψε:Ειρήνη εγώ είμαι φτηνότερος δικηγόρος.
Έτσι νομίζεις.