Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Όχι ρε!Εμείς θα πάμε σαν την Ράνια με την Λίλα που πήγαν στον γάμο του Νίκου και της Αγάπης,θα κάνουμε φασαρία :P
Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Berenice έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Όχι ρε!Εμείς θα πάμε σαν την Ράνια με την Λίλα που πήγαν στον γάμο του Νίκου και της Αγάπης,θα κάνουμε φασαρία :P
Ωωωωωωω μου αρεσει!Berenice έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Φυσικα Νικολετουλινακι!Berenice έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Θα μας καλέσετε,ε;
Ολες σας θελω. :Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Tom Marvolo Riddle έγραψε:
Εμείς ήμασταν η Ράνια και η Λίλα μέχρι τώρα
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Berenice έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Εμείς ήμασταν η Ράνια και η Λίλα μέχρι τώρα
ClaudiaGC έγραψε:να ρ8ω και γω?
Dan_Liza έγραψε:Ωωωωωωω μου αρεσει!Berenice έγραψε:Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Berenice έγραψε:
Τώρα η Λίζα είναι η Λίλα και εγώ η Ράνια Την επόμενη φορά θα αλλάξουμε ρόλους,το υπόσχομαι!
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Berenice έγραψε:
Τώρα η Λίζα είναι η Λίλα και εγώ η Ράνια Την επόμενη φορά θα αλλάξουμε ρόλους,το υπόσχομαι!
Οκ...
Ναι εμενα ολοι για τα φορεματα με θελουν.Poisonous_touch έγραψε:Ολες σας θελω. :Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Θα συσκεφτω με τον Σιμο. Προς το παρον αρχισε να ψαχνεις φορεματα, κουστουμια κτλ. :P
Ααααααααα θα ειμαι η Λιλα, η γλυκια μου <3Berenice έγραψε:
Dan_Liza έγραψε:Ναι εμενα ολοι για τα φορεματα με θελουν.Poisonous_touch έγραψε:Ολες σας θελω. :Dan_Liza έγραψε:Εμενα για κουμπαρα με θελεις;Poisonous_touch έγραψε:Δεν ξερουμε, θα το σκεφτουμε.
Θα συσκεφτω με τον Σιμο. Προς το παρον αρχισε να ψαχνεις φορεματα, κουστουμια κτλ. :P
Poisonous_touch έγραψε:
Επειδη δεν θελει κανενας να γινει κουμπαρος, Τομ θελεις εσυ? :
Ο Σιμος την Ειρηνη!Tom Marvolo Riddle έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Ποιος παντρεύεται ποιον;
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Poisonous_touch έγραψε:
Ποιος παντρεύεται ποιον;
Ωωωωωωωωωωωωωω!!! Οκει, παω να ψαξω.Poisonous_touch έγραψε:Λιζα, θελω ασπρο νυφικο, χωρις δαντελα και πολυ ουρα. :
Δεν εξρουμε. Αλλα περιμενε να το πω και στον Σιμο. :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Άντε, θα γίνω κουμπάρος. Για πότε λέτε;
Δεν το διευκρινησα καλα. Εννοω στο τελος, και χωρις πολυ ουρα. :PDan_Liza έγραψε:Ωωωωωωωωωωωωωω!!! Οκει, παω να ψαξω.Poisonous_touch έγραψε:Λιζα, θελω ασπρο νυφικο, χωρις δαντελα και πολυ ουρα. :
Tom Marvolo Riddle έγραψε:Άντε, θα γίνω κουμπάρος. Για πότε λέτε;
Το ξερουμε. :PTom Marvolo Riddle έγραψε:Να πω κακία; Το τελευταίο είναι made in china.
http://www.made-in-china.com/image/2f0j00bMzEnFRKEVqlM/Wedding-Dresses-Bridal-Dresses-TSWD014-.jpg