george potter έγραψε:μια προταση μου ειναι να ρυθμισετε σωστα το ρολοι του φορουμ.
Το ρυθμιζεις απο το προφιλ σου αν θυμαμαι καλα
george potter έγραψε:μια προταση μου ειναι να ρυθμισετε σωστα το ρολοι του φορουμ.
εμένα πάντως με καλύπτουν αυτά.. αλλά καλό θα ήταν να είχε μερικά ακόμα...jate έγραψε:αλλη προταση:περισσοτερα επαγγελματα ρε παιδια..τι ολοι θα γινουν θανατοφαγοι,καθηγητες ή μανιακοι με τα σκουποξυλα??
pancy_parkison έγραψε:Βασικα μια παράκληση στους mods. να μπαίνουν και να απαντάνε μόνο στους κοιτώνες τους και στους υπόλοιπους απλά να κάνουν διορθώσεις.
φτιάχτηκεWitch-King έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ 3 ΑΝΤΜΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟ 7ομο ΒΙΒΛΙΟ
αν βάλουμε το επάγγλεμα της νοσοκόμας στον Αγιο Μανγκο τότε ναι*Dora* έγραψε:θα με κανετε οταν με το καλο αποφοιτησω νοσοκομα??? ή και γιατρο...δεν εχω προβλημα...κατα βαθος ιατρικη θελω να περασω... :shy:
to onoma mou ine alekos έγραψε:Quidditch
protino ego oso diskolo ke na ine na exi 1 game to site. Me grafika kaloutsika den me niazi poso kala ala na pezete ke ta meli ton xitonon na pezoun ola mazi ke nA mazevoun pontous gia na vroun epagkelma. kati tetio telos panton
online game sto site skeftiteto ligo.
darkdemon έγραψε:3) να δημιουργηθει κατι σαν gallerie οπου θα περιεχει εικονες, βιντεο, συντευξεις και etc