από Chaos Παρ Αυγ 01, 2008 10:55 am
Γεια σας και καλως σας βρηκα...
Θα ηθελα να αρχισω με μια αναδρομη στο παρον εχοντας στοχο να σας αντιπροτεινω μια προταση...!!Πριν λιγα χρονια οταν ηρθε η πρωτη ταινια του Χαρυ Ποτερ κατα τυχη πετυχα ενα διαδυκτιακο κοσμο(forum) που δημιουργουσε το κλιμα το Χογκουαρτς!!!Οχι μονο με τους κοιτωνες αλλα με την Διαγωνειο αλεα ή και με το χωριο κοντα στο Χογκουαρτς (δν θυμαμαι το ονομα τωρα!)
Το πιο ωραιο ομως που ειλικρινα πιστευω οτι λειπει απο εδω ειναι τα μαθηματα..!!!
Ενα μελος που ειχε φυσικα ετοιμο υλικο γινοταν καθηγητης σε καποιο μαθημα,ξορκια, φιλτρα,αμυνα κτλ.!!!Το ολο σκηνικο δν ειναι πολυ ευκολο..θα υπαρχουν και οι εργασιες που βασιζονται στην καλη γνωση του προγραμματος word!!Τεσπα οι υπευθυνοι ας επικοινωνησουν μαζι μου για περαιτερω λεπτομερεις,αν θελετε και εσεις!!!Σχετικα με το παλιο forum που σας ελεγα χαθηκε..για την ακριβεια επεσε ο server!!Πολυ στεναχωρια!!!
Λοιπον,οσον αφορα το δυσκολο που μου ειπες.
Εχεις καποιο δικιο..ευκολο δεν ειναι αλλα αν το παλεψουμε κατι θα βγει...Προσωπικα πρεπει να εχω στον υπολογιστη μου κατι αρχεια απο το μαθημα Ιστορια της Μαγειας αλλα πρεπει να ερθει ο αδερφος μου που εχει μου τον εχει παρει...Αλλα και παλι μπορεις ευκολα να βρεις για πολλα θεματα μεσω μηχανων αναζητησης...!!Περιμενω εναν Admin να του μιλησω και να αρχισουμε αλλα λογικα θα πρεπει να σβηστουν καποια αλλα θεματακια οπως ειναι πχ τα βιβλια και οι ταινιες του Χαρυ...!!!Παντως αν υπαρχει προθυμια ολα μπορουν να γινουν!!!
edit by Narcissa:Εκανα επεξεργασία στα ποστ σου και τα ενσωμάτωσα σε ένα.Το double post απαγορεύεται.Την επόμενη φορά πάτα edit αν θες να προσθέσεις κάτι.Καλωσήλθες στην παρέα μας και καλη συνέχεια