+10
Alicia Spinnet
Mysterious Wizard
Neville Longbottom
Hecate
Arcturus Regulus Black
Amelia Blackfoot
Rose Black
Cassandra Black
Laverne de Montmorency
The Voice of Eternity
14 απαντήσεις
Paulo Coelho
The Voice of Eternity- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2958
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°1
Paulo Coelho
Έχετε διαβάσει κανένα βιβλίο του? Αν ναι πιο? ακούω περιγραφές, γνώμες και εντυπώσεις.
Laverne de Montmorency- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 6050
Ημερομηνία εγγραφής : 18/10/2009
Magical Identity
Today's thought: There was once a small dream. No one knew who had dreamt it. Such a tiny dream it was.
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Paulo Coelho
Στη βιβλιοθήκη είδα ένα βιβλίο του με τίτλο ο Αλχημιστής(νομίζω)αλλά δεν το διάβασα ακόμα.Το έχει διαβα΄σει κανείς?Είναι καλό?
- Something hidden...:
- In H.C.T.,
I'm Chef Jamie Oliver
Pleasure.
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°3
Τον Αλχημιστή έχω διαβάσει μόνο. Πολύ καλό και φουλ στη φιλοσοφία.
Σήμερα πήρα δώρο σε μια φίλη το Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός. Μόλις το διαβάσει θα της το αρπάξω να δω τι λέει :P
Σήμερα πήρα δώρο σε μια φίλη το Εγχειρίδιο του Πολεμιστή του Φωτός. Μόλις το διαβάσει θα της το αρπάξω να δω τι λέει :P
- Σπόιλερ:
- Ναι βαριέμαι και ξεθάβω παλιά τόπικς.
- We seed the stars:
Rose Black- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5111
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2008
Magical Identity
Today's thought: Είχες πει θα με θυμασαι.. Θυμασαι;;;
- Δημοσίευση Ν°4
Εγώ τη Brida εχω διαβασει μονο...
Επειδη την διαβασα στα Αγγλικα, μπορω να πω ότι καααπου μου έχει ξεφυγει το κυριο νοημα..
Επειδη την διαβασα στα Αγγλικα, μπορω να πω ότι καααπου μου έχει ξεφυγει το κυριο νοημα..
Δεν πιστεύω στα αδιέξοδα...
- Σπόιλερ:
- Ravenclaw Fiction Team
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°5
Εχω διαβασει τα "Ο Αλχημιστης", "Μπριντα", "Το Ζαχιρ", "Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει", "Ο διαβολος και η δεσποινιδα Πριμ", "Στις οχθες του ποταμου Πιεδρα καθισα κι εκλαψα", "Η μαγισσα του Πορτομπελο" και "Ο Νικητης ειναι μονος"..
Για προτασεις, συστασεις, περιγραφες εγω ειμαι εδω!
Για προτασεις, συστασεις, περιγραφες εγω ειμαι εδω!
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°6
και εγώ έχω διαβάσει το ο νικητής είναι μόνος
πολύ ωραίο βιβλίο είναι
πολύ ωραίο βιβλίο είναι
Amelia Blackfoot- Λύτης Κατάρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20437
Ημερομηνία εγγραφής : 29/07/2010
Magical Identity
Today's thought: And Iʼve been looking at the stars for a long, long time, Iʼve been putting out fires all my life. Everybody wants a flame, they donʼt want to get burnt and today is our turn.
- Δημοσίευση Ν°7
Οντως, ανοιγει τα ματια σου με αυτα που λεει... Μακρια απο 'μας τα σταριλικια
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°8
Εμυ θέλω να βαθμολογήσεις τα πέντε πρώτα που έχω διαβάσει και να μου προτείνεις κάποιο απο τα άλλα για να πάρω
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει και το φιλοσοφικό στυλ και όλα...απο τους καλύτερους συγγραφείς για μένα αλλά δεν θα το συνιστούσα σε ηλικίες κάτω των 15 ας πούμε γτ είναι πολύ πιθανό να τον απορρίψεις γρήγορα και δεν θα καταλαβαίνεις το βαθύτερο νόημα ακόμη και αν νομίζεις πως το κατάλαβες...όπως λέει η φιλόλογος μαμά θέλουν κάποιες εμπειρίες αυτά τα βιβλία και είναι για φιλοσοφημένους αναγνώστες
Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ ο τρόπος που γράφει και το φιλοσοφικό στυλ και όλα...απο τους καλύτερους συγγραφείς για μένα αλλά δεν θα το συνιστούσα σε ηλικίες κάτω των 15 ας πούμε γτ είναι πολύ πιθανό να τον απορρίψεις γρήγορα και δεν θα καταλαβαίνεις το βαθύτερο νόημα ακόμη και αν νομίζεις πως το κατάλαβες...όπως λέει η φιλόλογος μαμά θέλουν κάποιες εμπειρίες αυτά τα βιβλία και είναι για φιλοσοφημένους αναγνώστες
- Σπόιλερ:
- Και ναι και εγώ ξεθάβω παλιά τοπικς :blasé:
*
*
*
*
*
*
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°9
Έχω διαβάσει αυτά: Το ημερολόγιο ενός μάγου, Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψα, Η Βερόνικα αποφασίζει να πεθάνει, Ο διάβολος και η δεσποινιδα Πριμ, Ο Αλχημιστής, Ζαχίρ, Έντεκα λεπτά, Το πέμπτο βουνό, Ο νικητής είναι μόνος και έχω φτάσει την Μπρίντα μέχρι τη μέση περίπου.
Το μοναδικό που μου άρεσε ήταν η Βερόνικα και διάβασα ευχάριστα την δεσποινίδα Πριμ και τα Έντεκα λεπτά. Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν γεμάτα αμπελοφιλοσοφίες και ψευτοδιδάγματα, συνεχείς επαναλήψεις των ίδιων πραγμάτων.
Ειδικά το Ζαχίρ αναμασούσε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ενώ όταν διάβαζα το Ο νικητής είναι μόνος ήμουν μονίμως σε deja vu αφού αυτά που έλεγε τα είχε πει με ακριβώς τα ίδια λόγια μερικές σελίδες πιο πίσω.
Το μοναδικό που μου άρεσε ήταν η Βερόνικα και διάβασα ευχάριστα την δεσποινίδα Πριμ και τα Έντεκα λεπτά. Τα υπόλοιπα μου φάνηκαν γεμάτα αμπελοφιλοσοφίες και ψευτοδιδάγματα, συνεχείς επαναλήψεις των ίδιων πραγμάτων.
Ειδικά το Ζαχίρ αναμασούσε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια ενώ όταν διάβαζα το Ο νικητής είναι μόνος ήμουν μονίμως σε deja vu αφού αυτά που έλεγε τα είχε πει με ακριβώς τα ίδια λόγια μερικές σελίδες πιο πίσω.
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Neville Longbottom- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 2576
Ημερομηνία εγγραφής : 02/08/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Τυφλή η τύχη και την βρίσκουν λάθος άτομα...
- Δημοσίευση Ν°10
Είναι καλός συγγραφέας απ' ότι κατάλαβα από κάποιον γνωστό μου. Φιλοσοφεί πάρα πολύ μέσα από τις ιστορίες του και έχουν πολύ ωραία πλοκή οι ιστορίες του!
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°11
Έχω διαβάσει μόνο τον Αλχημιστή και μπορώ να πω ότι πραγματικά αγγίζει αυτό το βιβλίο και πως είναι ένα μάθημα ζωής. Το λάτρεψα και το έχω διαβάσει ήδη μιάσιμη φορές.
Θα ήθελα να διαβάσω το Διάβολο και τη Δεσποινίδα Πριμ γιατί έχει φοβερά αστείο τίτλο.
Θα ήθελα να διαβάσω το Διάβολο και τη Δεσποινίδα Πριμ γιατί έχει φοβερά αστείο τίτλο.
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°12
Αγαπώ.
Στο σπίτι έχουμε γύρω στα 10 βιβλία του αλλά εγώ 'εχω διαβάσει μόνο το 'Ο Νικητής είναι Μόνος', '11 Λεπτά', ΄Ζαχίρ' και 'Η μαγισσα του Πορτομπελο'
Στο σπίτι έχουμε γύρω στα 10 βιβλία του αλλά εγώ 'εχω διαβάσει μόνο το 'Ο Νικητής είναι Μόνος', '11 Λεπτά', ΄Ζαχίρ' και 'Η μαγισσα του Πορτομπελο'
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Gellert- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 19472
Ημερομηνία εγγραφής : 19/09/2009
Magical Identity
Today's thought: "Per Aspera Ad Astra" Through hardships to the stars...
- Δημοσίευση Ν°13
Εχω διαβασει δυο-τρια βιβλια του, και οφειλω να πω πως δεεεεν το χει ο ανθρωπος. Ολα τα "νοηματα" που λεει, ειναι τοσο φανερα, και δεν τα περιπλεκει στην ιστορια. Τα πεταει στο ξεκαρφωτο, και οποιον παρει ο Χαρος! Το γνωστο ανεκδοτο ισχυει:
Σταματησε ο Κοελο, να γραφει βιβλια, και δεν εχουν τιποτα να διαβαζουν τα μοντελα πια!
Καμια συγραφικη ιδιαιτεροτητα, καμια οξυδερκης αποψη, απλα πεταμε νοηματα να εχει να νομιζει ο κοσμος!
Σταματησε ο Κοελο, να γραφει βιβλια, και δεν εχουν τιποτα να διαβαζουν τα μοντελα πια!
Καμια συγραφικη ιδιαιτεροτητα, καμια οξυδερκης αποψη, απλα πεταμε νοηματα να εχει να νομιζει ο κοσμος!
«Πολλὰ τὰ δεινὰ κοὐδὲν ἀνθρώπου δεινότερον πέλει»
Witch-King- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1320
Ημερομηνία εγγραφής : 02/09/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Squib
Today's thought: Gia na dume..pff
- Δημοσίευση Ν°14
Ο διάβολος και η δεσποινιδα Πριμ
χθες το απόγευμα το διάβασα.
πρώτον δεν μπορούσα να σταματήσω μέχρι να το τελειώσω
δεύτερον ναι σε βάζει σε σκέψεις για τη ζωή για τον εαυτό σου και άλλα πολλά
τέλος,χρειάζεται σίγουρα να διαβάζουμε ένα τέτοιο βιβλίο ανά διαστήματα (πιστέυω)
χθες το απόγευμα το διάβασα.
πρώτον δεν μπορούσα να σταματήσω μέχρι να το τελειώσω
δεύτερον ναι σε βάζει σε σκέψεις για τη ζωή για τον εαυτό σου και άλλα πολλά
τέλος,χρειάζεται σίγουρα να διαβάζουμε ένα τέτοιο βιβλίο ανά διαστήματα (πιστέυω)
Amycus- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 29797
Ημερομηνία εγγραφής : 26/07/2010
Magical Identity
Today's thought: Δεν νιώθω ποτέ μοναξιά.Είμαι σχιζοφρενής!
- Δημοσίευση Ν°15
Δεν έχω γράψει ακόμα εδώ; Ντροπή μου!
Λοιπόν,στα 20 κάτι διάβασα τον "Aλχημιστή".Μετά τις πρώτες 5 σελίδες προσπαθούσα να καταλάβα ποιό είναι το πρόβλημά του ακριβώς και τι δεν πάει καλά στο μυαλό του.Αλλά για να μην προδικάζω,αποφάσισα να το διαβάσω όλο.Καλοκαίρι ήταν,δεν μου στερούσε χρόνο.
Τελειώνοντας κατάλαβα ότι ο τύπος είναι μπαλαφάρας,ο Μαυρογυαλούρος των συγγραφέων.
Για να μην κρίνω και πάλι χωρίς να ξέρω,έκατσα και διάβασα αρκετά αργότερα το "Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψα" και τότε κατάλαβα ότι ο τίτλος είναι προφητικός ακόμα και αν δεν ξέρεις το ποτάμι.Έκατσα και έκλαψα για τις χαμένες ώρες μου.
Αν έγραφε βιβλία ο Κατέλης,σαν τον Κοέλο θα έγραφε.Και δεν ντρέπομαι καθόλου που κάνω τέτοιες δηλώσεις.
Αμπελοφιλοσοφίες τύπου ψετοκουλτουριάρικης φυλλάδας,νοήματα τόσο βαθιά όσο τα λακάκια στα μάγουλα,απόψεις χαοτικές αν μπορείς να τις αποκαλέσεις απόψεις και όχι ατάκτως ειρημμένα ουσιαστικά,ρήματα και άρθρα,απίστευτη και ακατάσχετη μπουρδολογία παραληρηματικής φύσεως,ένα "εγώ" απο τη γη ίσαμε τον Πλούτωνα και όλα αυτά σε συσκευασία ανώτερης συγγραφικής ικανότητας και λογοτεχνικής δεινότητας.Ηλίθιοι κριτικοί,ηλίθιοι!!!
Ούτε να μου συμπληρώσει το όνομά σου σε αίτηση δεν θα τον άφηνα!
Λοιπόν,στα 20 κάτι διάβασα τον "Aλχημιστή".Μετά τις πρώτες 5 σελίδες προσπαθούσα να καταλάβα ποιό είναι το πρόβλημά του ακριβώς και τι δεν πάει καλά στο μυαλό του.Αλλά για να μην προδικάζω,αποφάσισα να το διαβάσω όλο.Καλοκαίρι ήταν,δεν μου στερούσε χρόνο.
Τελειώνοντας κατάλαβα ότι ο τύπος είναι μπαλαφάρας,ο Μαυρογυαλούρος των συγγραφέων.
Για να μην κρίνω και πάλι χωρίς να ξέρω,έκατσα και διάβασα αρκετά αργότερα το "Στις όχθες του ποταμού Πιέδρα κάθισα και έκλαψα" και τότε κατάλαβα ότι ο τίτλος είναι προφητικός ακόμα και αν δεν ξέρεις το ποτάμι.Έκατσα και έκλαψα για τις χαμένες ώρες μου.
Αν έγραφε βιβλία ο Κατέλης,σαν τον Κοέλο θα έγραφε.Και δεν ντρέπομαι καθόλου που κάνω τέτοιες δηλώσεις.
Αμπελοφιλοσοφίες τύπου ψετοκουλτουριάρικης φυλλάδας,νοήματα τόσο βαθιά όσο τα λακάκια στα μάγουλα,απόψεις χαοτικές αν μπορείς να τις αποκαλέσεις απόψεις και όχι ατάκτως ειρημμένα ουσιαστικά,ρήματα και άρθρα,απίστευτη και ακατάσχετη μπουρδολογία παραληρηματικής φύσεως,ένα "εγώ" απο τη γη ίσαμε τον Πλούτωνα και όλα αυτά σε συσκευασία ανώτερης συγγραφικής ικανότητας και λογοτεχνικής δεινότητας.Ηλίθιοι κριτικοί,ηλίθιοι!!!
Ούτε να μου συμπληρώσει το όνομά σου σε αίτηση δεν θα τον άφηνα!
_
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
__
____
___
___
-----
-----
---------------------------------------
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°16
*Κλαπ, κλαπ, κλαπ, κλαπ*
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
princessmaggie- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 414
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2012
Magical Identity
Today's thought: I Solemnly Swear That I Am Up To No Good....
- Δημοσίευση Ν°17
Εχω διαβασει τον αλχημιστη πιο παλια...μου αρεσε πολυ ως ιστορια,και κυριως καποιες σοφες φρασεις που τις σημειωνα κιολας ως συμβουλες....και πριν δυο χρονια διαβασα το ''πεμπτο βουνο''...μου αρεσε παρα πολυ κι ειχε επισης πολυ ωραιες φρασεις...