θα θελες...
Υπαρχουν δυο περιπτωσεις... ειτε αφηνω τον καφρο ελευθερο και σας πηρε και σας σηκωσε (), είτε σεβομαι την πνευματικη σας κατασταση και αποσυρομαι αξιοπρεπως...
φημη αξιοπρεπους ανθρωπου δεν εχω...
Nathaniel έγραψε:
φημη αξιοπρεπους ανθρωπου δεν εχω...
ιντα'πες μωρή αίγα;elliza έγραψε:Εγω αυτο το σεβομαι την πνευματικη σας κατασταση το λεω ΔΕΙΛΟΣ
Nathaniel έγραψε:ιντα'πες μωρή αίγα;elliza έγραψε:Εγω αυτο το σεβομαι την πνευματικη σας κατασταση το λεω ΔΕΙΛΟΣ
κωλώνουν μωρέ τα παλικάρια;
επειδη σας λυπάμαι που ειστε μισοριξιες... αχ, θελω να κερδισω το χρυσο φωτοστεφανο αυτο το χρονο...αλλιως...
Επεστρεψες; :clap1: :yeah: :[wiiii]: :[wiiii]: :[wiiii]: :[wiiii]: :[wiiii]: :[wiiii]: :[wiiii]:Fleur Delacour έγραψε:Nathaniel έγραψε:ιντα'πες μωρή αίγα;elliza έγραψε:Εγω αυτο το σεβομαι την πνευματικη σας κατασταση το λεω ΔΕΙΛΟΣ
κωλώνουν μωρέ τα παλικάρια;
επειδη σας λυπάμαι που ειστε μισοριξιες... αχ, θελω να κερδισω το χρυσο φωτοστεφανο αυτο το χρονο...αλλιως...
Δεν θα βρεις στέκα για το κεφάλι σου;
Nathaniel έγραψε:Εγω αυτο το "με κουρασατε" το λεω ΔΕΙΛΗ!!!
καληνυχταelliza έγραψε:Nathaniel έγραψε:Εγω αυτο το "με κουρασατε" το λεω ΔΕΙΛΗ!!!
Ευτυχως που προλαβα και το ειδα! Μπορει να βγω σημερα αλλα μην ανησυχεις θα επανελθω!
Ευχαριστω Αντρικο μου!!
Ειμαι η μονη δηλαδη που ακομα δεν μου εχεις τραγουδησει?Connie έγραψε:Ανθη θα σε παρω μετα να σου τραγουδησω.
FoNikos21 έγραψε:
ΑΕΚ για πάντα ρεεεεεεεεεεε!