Τα 4 κεριά έλιωναν αργά αργά.Υπήρχε τόση ησυχία που ακουγόταν οι ομιλίες τους...
Το πρώτο είπε:Εγώ είμαι η ειρήνη.Όμως οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να με διατηρήσουν.Δε μου μένει λοιπόν παρά να σβήσω.Και χωρίς να πει τίποτ' άλλο αφέθηκε να σβήσει
Το δεύτερο είπε:Εγώ είμαι ηπίστη.Αλλά οι άνθρωποι δε θέλουν να ξέρουν γα εμένα.Δεν υπάρχει λόγος να μένω αναμένο.Ένα αεράκι φύσηξε και το έσβησε/
Πολύ λυπημένο το τρίτο κερί ειπε:Εγώ είμαι η αγάπη.Μα οι άνθρωποι με έχουν ξεχάσει.Έχουν φτάσει να μισούν ακόμα και αυτούς που αγαπούν περισσότερο.Και έσβησε
Τότε μπήκε ενα μωρό στο δωμάτιο.Φοβισμένο από το μισοσκόταδο έβαλε τα κλάματα.
''Πρέπει να μείνετε αναμένα,εγώ φοβάμαι το σκοτάδι.
Τότε μίλησε το τέταρτο κερί.Μη φοβάσαι καλό μου.Όσο ανάβω εγώ θα μπορούμε να ανάψουμε τα άλλα τρία κεριά.Εγώ είμαι η ελπίδα.
Το μωρό πήρε το τέταρτο κερί και άναψε τα άλλα τρία
Ας μην σβήσει ποτέ η ελπίδα από τις καρδιές μας
Μου το έστειλαν με e-mail και με συγκίνησε.Πώς σας φαίνεται?
Το πρώτο είπε:Εγώ είμαι η ειρήνη.Όμως οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να με διατηρήσουν.Δε μου μένει λοιπόν παρά να σβήσω.Και χωρίς να πει τίποτ' άλλο αφέθηκε να σβήσει
Το δεύτερο είπε:Εγώ είμαι ηπίστη.Αλλά οι άνθρωποι δε θέλουν να ξέρουν γα εμένα.Δεν υπάρχει λόγος να μένω αναμένο.Ένα αεράκι φύσηξε και το έσβησε/
Πολύ λυπημένο το τρίτο κερί ειπε:Εγώ είμαι η αγάπη.Μα οι άνθρωποι με έχουν ξεχάσει.Έχουν φτάσει να μισούν ακόμα και αυτούς που αγαπούν περισσότερο.Και έσβησε
Τότε μπήκε ενα μωρό στο δωμάτιο.Φοβισμένο από το μισοσκόταδο έβαλε τα κλάματα.
''Πρέπει να μείνετε αναμένα,εγώ φοβάμαι το σκοτάδι.
Τότε μίλησε το τέταρτο κερί.Μη φοβάσαι καλό μου.Όσο ανάβω εγώ θα μπορούμε να ανάψουμε τα άλλα τρία κεριά.Εγώ είμαι η ελπίδα.
Το μωρό πήρε το τέταρτο κερί και άναψε τα άλλα τρία
Ας μην σβήσει ποτέ η ελπίδα από τις καρδιές μας
Μου το έστειλαν με e-mail και με συγκίνησε.Πώς σας φαίνεται?